00:00
53:51
“Det er ikke så tit det sker”, sagde formand for Klima-, Energi- og Forsyningsudvalget Rasmus Horn Langhoff (S), da han i sin åbningstale til atomkrafthøringen henviste til et fyldt lokale og ventelister for deltagelse. Sidste uge var mildest talt en sprængfarlig omgang i den danske atomkraftdebat. Det hele kulminerede d. 16. November, hvor der var atomkrafthøring på Christiansborg.
12 oplægsholdere, et tætpakket program og tre timer var det, der var sat af til høringen. Det er første gang i otte år, at en høring finder sted på Christiansborg om atomkraft i det danske energisystem. Men betyder det, at der er noget politisk, grundlæggende i forandring blandt danske lovgivere? Er vi rykket et skridt tættere på et opgør med det danske forbud mod atomkraft?

Gæster:
Pernille Vermund, partiformand, Nye Borgerlige.
Steffen Frølund, klima- og forsyningsordfører, Liberal Alliance.

Vært: Johan Christian Sollid.
Redaktør: Pola Rojan Bagger.
“Det er ikke så tit det sker”, sagde formand for Klima-, Energi- og Forsyningsudvalget Rasmus Horn Langhoff (S), da han i sin åbningstale til atomkrafthøringen henviste til et fyldt lokale og ventelister for deltagelse. Sidste uge var mildest talt en sprængfarlig omgang i den danske atomkraftdebat. Det hele kulminerede d. 16. November, hvor der var atomkrafthøring på Christiansborg. 12 oplægsholdere, et tætpakket program og tre timer var det, der var sat af til høringen. Det er første gang i otte år, at en høring finder sted på Christiansborg om atomkraft i det danske energisystem. Men betyder det, at der er noget politisk, grundlæggende i forandring blandt danske lovgivere? Er vi rykket et skridt tættere på et opgør med det danske forbud mod atomkraft? Gæster: Pernille Vermund, partiformand, Nye Borgerlige. Steffen Frølund, klima- og forsyningsordfører, Liberal Alliance. Vært: Johan Christian Sollid. Redaktør: Pola Rojan Bagger. read more read less

3 months ago