00:00
67:27
Landsholdslegenden Sanne Troelsgaard er ugens gæst og giver et langt og åbent interview om sit liv i kvindefodbolden; den vilde kamp mod Brasilien, de mange træningstimer, temperamentet, familiens betydning og rollen som en af de erfarne kræfter på det danske landshold.
Derudover vender Verner og Amalie selvfølgelig også den historiske kamp i Parken forleden og tager en snak om Danmarks samlede optakt til EM, der både har indeholdt flotte sejre og brugbare nederlag. Vi taler også om vores EM-modstanderes opvarmning til slutrunden, smider rytme i landsholdsbaromeret og giver dig de allerbedste tips til, hvor du kan se Kvindefodbold hele sommeren!

Samarbejdspartner på Kvindefodboldpodcasten er kvindelandsholdets officielle hovedpartner Forenet Kredit

Lyddesign af Frederik Bækgaard Ludwigs
Landsholdslegenden Sanne Troelsgaard er ugens gæst og giver et langt og åbent interview om sit liv i kvindefodbolden; den vilde kamp mod Brasilien, de mange træningstimer, temperamentet, familiens betydning og rollen som en af de erfarne kræfter på det danske landshold. Derudover vender Verner og Amalie selvfølgelig også den historiske kamp i Parken forleden og tager en snak om Danmarks samlede optakt til EM, der både har indeholdt flotte sejre og brugbare nederlag. Vi taler også om vores EM-modstanderes opvarmning til slutrunden, smider rytme i landsholdsbaromeret og giver dig de allerbedste tips til, hvor du kan se Kvindefodbold hele sommeren! Samarbejdspartner på Kvindefodboldpodcasten er kvindelandsholdets officielle hovedpartner Forenet Kredit Lyddesign af Frederik Bækgaard Ludwigs read more read less

about 1 year ago #fodbold, #kvindefodbold, #sport