00:00
43:10
Den danske landsholdsspiller, EM-sølvvinder og profil i WSL-klubben Everton, Nicoline Sørensen, stopper ganske overraskende sin karriere i en alder af blot 26 år. Men hvorfor nu, når Nicoline lige er kommet tilbage fra en korsbåndsskade og står overfor en potentiel kvalifikation til OL med Danmark? I dette eksklusive interview fortæller hun om sine overvejelser og folder den svære beslutning ud for Kvindefodboldpodcastens lyttere.

Afsnittet er optaget få dage inden Nicoline Sørensen offentliggjorde sit karrierestop øndag d. 19. november.

Giv os gerne en anmeldelse i din podcastapp, abonnér på Kvindefodboldpodcasten, og fortæl din fodboldinteresserede veninde, kollega, fætter eller badmintonmakker om vores podcast. Vi er som altid meget interesserede i at høre fra jer, der lytter med. Ris/ros, bud på gæster, spørgsmål og emner, vi skal tage op samt andet input. Fang os på amalie@beamaudio.dk.

Kvindefodboldpodcasten er præsenteret i samarbejde med Forenet Kredit.
Den danske landsholdsspiller, EM-sølvvinder og profil i WSL-klubben Everton, Nicoline Sørensen, stopper ganske overraskende sin karriere i en alder af blot 26 år. Men hvorfor nu, når Nicoline lige er kommet tilbage fra en korsbåndsskade og står overfor en potentiel kvalifikation til OL med Danmark? I dette eksklusive interview fortæller hun om sine overvejelser og folder den svære beslutning ud for Kvindefodboldpodcastens lyttere. Afsnittet er optaget få dage inden Nicoline Sørensen offentliggjorde sit karrierestop øndag d. 19. november. Giv os gerne en anmeldelse i din podcastapp, abonnér på Kvindefodboldpodcasten, og fortæl din fodboldinteresserede veninde, kollega, fætter eller badmintonmakker om vores podcast. Vi er som altid meget interesserede i at høre fra jer, der lytter med. Ris/ros, bud på gæster, spørgsmål og emner, vi skal tage op samt andet input. Fang os på amalie@beamaudio.dk. Kvindefodboldpodcasten er præsenteret i samarbejde med Forenet Kredit. read more read less

5 months ago #fodbold, #kvindefodbold, #sport