Settings
Light Theme
Dark Theme

Det intelligente mellemrum | Bastian Overgaard

Det intelligente mellemrum | Bastian Overgaard
Mar 24, 2021 · 56m 5s

De fleste mennesker elsker at tale og endnu flere frygter stilheden. Den gør os ubekvemme og utålmodige. Men hvad sker der egentlig, når vi holde møde efter møder, taler og...

show more
De fleste mennesker elsker at tale og endnu flere frygter stilheden. Den gør os ubekvemme og utålmodige. Men hvad sker der egentlig, når vi holde møde efter møder, taler og taler uden at stoppe op?

I denne episode kan du møde Bastian Overgaard, der er bedst kendt som stilhedsekspert. Bastian blev landskendt i 2017, da hans kunde på landsdækkende tv fortalte om, hvordan deres organisation havde opnået overraskede resultater ved at tie stille sammen i 10 % af tiden.

Ved at sætte stilheden på dagsordenen, skaber vi det intelligente mellemrum, som Bastian kalder det, der giver plads til refleksion, nærvær og kreativitet – ekstrovert som introvert. Alt sammen noget der bidrager positivt til vores effektivitet, arbejdsglæde og resultater.

Du får endvidere selskab af Jens Dalgaard, adm. direktør hos TACK, der sammen med Bastian er gået sammen om at udbyde kurset Støjfrit samarbejde.

Hvordan implementerer vi stilhed, når tale er vores standardindstilling og hvorfor var det breaking news, da Canadas præsident ventede mere end 20 sekunder på at svare på et spørgsmål? Dette og meget mere får du svar på i denne episode.

Læs mere om TACKs kursus Støjfrit samarbejde her: https://www.tack.dk/personlig_udvikling/stoejfrit-samarbejde-med-bastian-overgaard/
show less
Information
Author TACK International
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search