Settings
Light Theme
Dark Theme

Design for alle

Design for alle
May 27, 2020 · 22m 48s

Mennesker har forskellige behov, så man bør ikke kun designe produkter og omgivelser til det gennemsnittelige menneske. Bare et enkelt trappetrin kan begrænse et menneske med et fysisk handicap. Her...

show more
Mennesker har forskellige behov, så man bør ikke kun designe produkter og omgivelser til det gennemsnittelige menneske. Bare et enkelt trappetrin kan begrænse et menneske med et fysisk handicap. Her kommer arkitekter, designere og universelt design ind billedet. På KADK arbejder en gruppe arkitekt- og designstuderende med universelt design og tilgængelighed. Men hvorfor gør de det? Kan vi overhovedet designe produkter og omgivelser til alle slags mennesker? Og hvad rummer begrebet universelt design egentlig? Det taler vi mere om i første episode af Design for alle.

Tony Bech, Public Affairs Chef for World Congress of Architects 2023, fører ordet, når han mødes med Irene Lønne, Institutleder på Institut for Bygningskunst og Design ved KADK og Simon Toftgaard Jespersen, formand for Muskelsvindfonden.
show less
Information
Author Det Kongelige Akademi
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Podcast Cover

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search