Settings
Light Theme
Dark Theme
Dec 2, 2021 · 17m 22s

We openen deze reeks luisterboeken in podcast formaat uitzonderlijk met een tekst die niet door Patrick Bernauw werd geschreven, maar door Verona Adriaensens. Je kent iemand die rouwt om het...

show more
We openen deze reeks luisterboeken in podcast formaat uitzonderlijk met een tekst die niet door Patrick Bernauw werd geschreven, maar door Verona Adriaensens. Je kent iemand die rouwt om het verlies van zijn geliefde en die zich afvraagt: wat loop ik hier nog te doen? Luister dan naar Rogier. Hij neemt je mee naar de belangrijke gebeurtenissen uit zijn leven. Je ziet, hoort, voelt wat hij meemaakt. Luister naar Ombra mai fu van Händel, het lievelingslied van zijn vriendin Anna, een lofzang voor de boom en zijn schaduw. Luister naar wat er gebeurt als plots een zware tak van de kastanjeboom wordt afgezaagd, de tak waarin de mezen huizen. De kastanjeboom is het intieme verhaal van Rogier waarin hij zijn geheim, dat hij zelfs nooit deelde met zijn dochter, aan Anna vertelt. Recht uit het hart, zonder omwegen, zonder franjes toont hij haar zijn ziel.

De kastanjeboom verschijnt niet alleen in boekvorm, maar laat zich ook beluisteren als hoorspel monoloog, met Patrick Bernauw (www.bernauw.com) in de rol van Rogier. Geluidsregie en montage: Antoine Derksen. De reeks telt 4 delen.

Het volledige luisterboek is verkrijgbaar in de online boekwinkel (9,99€) via o.a. Bol, Storytel en Luisterrijk.nl. U kunt het boek + luisterboek ook rechtstreeks bestellen bij de auteur: v.adriaensens@telenet.be. Het boek wordt u dan opgestuurd met de post, van het luisterboek ontvangt u een link waarop u het in mp3 formaat kunt downloaden. De prijs voor boek + luisterboek is 24€, verzendkosten inbegrepen.

Alle info:
https://www.scriptomanen.org/2021/10/verona-adriaensens-de-kastanjeboom-boek.html
show less
Information
Author Scriptomanen vzw
Website www.scriptomanen.org
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search