Settings
Light Theme
Dark Theme

DBI - Brand og Sikring v/Jesper Florin

DBI - Brand og Sikring v/Jesper Florin
Mar 28, 2023 · 54m 25s

I dette afsnit møder vi Jesper Florin som er sikkerhedschef og afdelingsleder ved DBI, som er Danmarks førende videncenter for sikring og brandsikkerhed. De er en uafhængig, teknologisk servicevirksomhed med...

show more
I dette afsnit møder vi Jesper Florin som er sikkerhedschef og afdelingsleder ved DBI, som er Danmarks førende videncenter for sikring og brandsikkerhed. De er en uafhængig, teknologisk servicevirksomhed med sikring af liv og værdier som deres kernekompetence.

Vi snakker om, hvordan installatøren bør tage en dybere snak med kunden og afdække behovet tidligere, for at få en bedre løsning i de enkelte sager. Jesper forelår alle installatører at de kunne spørge sådan. -"Det jeg løser nu, det er et forsikringskrav, er der noget som jeg skal tage med, med det samme," siger han og uddyber at det vil give et bedre kundeforhold en bedre blivende forretning og sikre virksomheden bedre. -"Hvor opbevarer i jeres råvarer, og hvad sker der, hvis de forsvinder?" Få kunden til at tænke tanken videre, det er disse kloge spørgsmål, som I kan suge ud af dagens afsnit.

DBI er uvildige og tager en snak med leverandørene og spørger ind til begrænsninger og udfodringer for, at have data og viden i deres rådgivning mod kunden. Kan vi kigge på trends fra syns og skøns sager og se hvilke detektorer bliver brugt bedst muligt til en given type af indbrud.

DBI går også ind med deres viden og vurdering af om det hele virker og er monteret korrekt, se på forsikringssager om installatøren bærer en del af ansvaret, har de levet op til 30S. Er der en detektor som er blændet af en reol, bør det fremgå af serviceeftersyn om anlægsejer er informeret om dette, for på den måde at placere ansvaret korrekt.

Hør også Jesper snakke ind i fremtiden, hvordan kameraovervågning (TVO) bliver en større del af vores hverdag, hvordan TVO kan give øget komfort ved indgangspartier mv.

Find afsnittet i din ynglingspodcast app, hvis du vil høre det seneste og nyeste om alarm, sikring og sikkerhed, så lyt til Kontrolrummet: https://bit.ly/DBI-Jesper-Florin

Links:
www.brandogsikring.dk

God fornøjelse med at lytte - del endelig denne podcast!

Produktion: 360eyeworks ApS | Gorm Branderup & Christoffer Ransby | www.360eyeworks.com
Gæster: Jesper Florin | www.brandogsikring.dk
Jingles og underlægningsmusik: Henrik Pahlke Møller | www.henrikpahlke.dk | udkommer mandag hver 3. uge

Denne podcast er optaget og klippet ved www.podcaster.dk

@podcaster.dk
#podcastenkontrolrummet
#podcasterdk
#ViSikrerDinHverdag
#LytOgDel
show less
Information
Author Podcaster.dk
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search