Settings
Light Theme
Dark Theme

Dankjewel: Eindelijk burn-out!!

Dankjewel: Eindelijk burn-out!!
Mar 22, 2024 · 33m 36s

Dankjewel: Eindelijk burnout! De intonatie van deze uitspraak, en dus de intentie erachter, is heel wezenlijk. Het bepaald namelijk hoe jij met jezelf, de situatie en jouw herstel omgaat. Sommigen...

show more
Dankjewel: Eindelijk burnout!
De intonatie van deze uitspraak, en dus de intentie erachter, is heel wezenlijk. Het bepaald namelijk hoe jij met jezelf, de situatie en jouw herstel omgaat.

Sommigen leggen de oorzaak van hun burn-out buiten zichzelf!
Bijvoorbeeld bij het werk, collega's, medewerkers, omstandigheden en verwachtingen. Dan mis je de essentie! Die is namelijk dat je de oorzaak en oplossing altijd binnen jezelf moet zoeken.

Je burn-out is slechts het resultaat van wat je geleerd hebt!
Je hebt geleerd hoe jij jezelf in een bepaalde omgeving moet gedragen. Deze manier werkt helaas niet voor jou en kost je veel energie. Ga eerst bij jezelf onderzoeken wat je geleerd hebt, waarom je hier zo strak aan vasthoudt en hoe je dit kunt loslaten.

Als jij niet weet wat jouw ding is, dan weten anderen dat wel!
Veel mensen hebben niet helder wat ze hier op aarde komen doen. Ze weten niet eens waaróm ze hier zijn. Waarom iedereen uniek is. Of weten niet waarom ze niet zichzelf mogen zijn. Om echt je perfecte leven te leven, zul je dit heel helder moeten maken. Én ernaar gaan leven.

Je bent de allerhoogste prioriteit in je leven vergeten!
Je allerhoogtse prioriteit is om heel goed voor jezelf, je lijf, je gezondheid en fitheid te zorgen. Je energie en stemming moeten altijd op de eerste plaats staan. Je moet heel helder hebben wat jouw unieke plek op aarde is. Is dit nodig? JA

Burnout is de doorbraak naar jouw perfecte leven!
Als je helder hebt waar het om draait dan is de kans groot dat je jouw perfecte leven kunt leven. Dan ben je onafhankelijk en vrij om je eigen ding te doen. Dat is volgens mij waar het om draait.

Kijk ook op mijn website: https://verheijdenconsult.nl
show less
Information
Author Jos Verheijden
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search