Settings
Light Theme
Dark Theme

Bløde Værdier #9 - Den med Liv Mygind | Livshistorier

Bløde Værdier #9 - Den med Liv Mygind | Livshistorier
Dec 4, 2019 · 1h 25m 14s

“Så længe jeg hjælper dem med at zoome helt ind i de øjeblikke, hvor livet forandrer sig, og de episoder der er illustrative for deres liv, så er der ikke...

show more
“Så længe jeg hjælper dem med at zoome helt ind i de øjeblikke, hvor livet forandrer sig, og de episoder der er illustrative for deres liv, så er der ikke kedelige livshistorier”
- Liv Mygind, Livshistorier

Journalist Liv Mygind skabte i 2017 forretningen Livshistorier, der sælger personlige podcasts med helt almindelige menneskers livsfortælling. Motivationen var bl.a. den missede mulighed for at genhøre mormoren fortælle sine anekdoter, og fra den rørende oplevelse af Livs far, der i lang tid genhørte den sidste besked, hans mor havde lagt på telefonsvareren, inden hun døde.

I dag er Livshistorier Livs primære beskæftigelse, og arbejdet med at understøtte voksne børn i at fastfryse deres forældres beretninger, samt lade ældre mennesker efterlade deres båndede fortælling som en del af deres jordiske arvegods, er både rørende, hårdt og meget meningsfuldt.

Vi tager en snak med Liv om de værktøjer hun bruger, når hun skal kickstarte ganske almindelige menneskers fortælleglæde, og om hvordan hun bibeholder indlevelsen og engagementet, når hun for 20. gang hører andelsfrysehusene omtalt som et større vendepunkt i en persons opvækst.

Det bliver også til en samtale om at turde lade sig blive rørt som journalist, om at bruge tissepausen som et professionelt greb og om at indtale speaks i en skurke-stol under en dyne.

God fornøjelse!

Produktion: Skæg & Ballade | Gorm Branderup & Jakob Egerup Edut | www.skaegogballade.dk
Gæst: Liv Mygind | www.livshistorier.net
Jingles og underlægningsmusik: Henrik Pahlke Møller | www.henrikpahlke.dk

Derudover benyttes lydklip fra: TV2 og B&H Photography Podcast
show less
Information
Author Podcaster.dk
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search