Settings
Light Theme
Dark Theme

Bliver Reddit voksen? + Selvmålet i mysteriet om Kate Middleton

Bliver Reddit voksen? + Selvmålet i mysteriet om Kate Middleton
Mar 21, 2024 · 54m 54s

Kan Reddit, "internettets forside", fuld af fællesskab og hjælpsomhed, men også hadtale og sladder, blive voksen, nu hvor platformen står overfor en børsnotering?  Reddit vil børsnoteres og bliver det forventeligt...

show more
Kan Reddit, "internettets forside", fuld af fællesskab og hjælpsomhed, men også hadtale og sladder, blive voksen, nu hvor platformen står overfor en børsnotering? 

Reddit vil børsnoteres og bliver det forventeligt denne uge. Hvad vil det betyde for kernebrugerne på platformen? Ifølge Lisbeth Klastrup, ekspert i digital kultur og ekstern lektor på Roskilde Universitet, risikerer platformen en brugerflugt. 

Omvendt kan eventuelt nye regler for moderation fjerne nogen af bagsiderne ved platformen, fx. sladder og rygter. I Politiken kan man fx. i disse dage læse fire offentlige personer - alle kvinder - der står frem og fortæller hvad det gør ved dem, at være genstand for rygter om meget private eller helt opdigtede ting om deres person i subreddits som r/InfluencergossipDK eller r/GossipDK. 

Sladder kan både skabe fællesskab og magtkritik, forklarer Malene Charlotte Larsen, lektor på Institut for Kommunikation og Psykologi ved Aalborg Universitet. Men kan også være onsindet og personbåret. 

Til sidst analyserer William Atak, hvordan det britiske kongehus har håndteret, at Kate Middleton, den kommende dronning af England, ikke har været set offentligt siden 25. december 2023.  

William Atak er ekspert i kommunikation og branding og kommunikationsekspert i podcasten Den Perfekte Shitstorm.  

Og spoileralert - William er ikke imponeret over kongehusets håndtering af sagen, der har udviklet sig til en shitstorm af konspirationsteorier om den royale institution. 

Vært: Nanna Schmidt Nordestgaard 
show less
Information
Author ENIGMA
Website -
Tags
-

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search