00:00
31:54
Konfliktmægler, ledelsesrådgiver og virksomhedssociolog Charlotte Dalsgaard har podcasten "Blandemaskinen".

Her undersøger hun, hvornår og hvordan man griber ind - primært på arbejdspladsen - når der opstår noget, der ikke er i orden.

Samtalepodcasten har eksisteret et år, og Charlotte Dalsgaard kigger tilbage på de største udfordringer og sejre.

Og deler med Charlotte Heje Haase hvorfor hun mener, at vi har brug for en podcast om at blande os.

Charlotte lærte at podcaste på kurset "Skab din podcast" og var i starten forfærdet over at høre sig selv. Det har hun heldigvis overvundet.

Hver eneste torsdag i et år er der udkommet en ny episode af "Blandemaskinen." Det er sejt! TILLYKKE TIL Blandemaskinen med fødselsdagen.

Læs mere:

Blandemaskinen: https://podcasts.apple.com/dk/podcast/blandemaskinen/id1569586784?l=da

Charlotte Dalsgaards bøger om kollegial sparring: https://www.gyldendal.dk/forfattere/charlotte-dalsgaard-f119323

Find Charlotte på LinkedIn, hvis du har en god blandehistorie: https://www.linkedin.com/in/charlotte-dalsgaard/

Charlottes virksomhed Harbohus: https://harbohus.dk/

Skab din podcast: https://dinpodcast.dk/online-podcastkursus/
Konfliktmægler, ledelsesrådgiver og virksomhedssociolog Charlotte Dalsgaard har podcasten "Blandemaskinen". Her undersøger hun, hvornår og hvordan man griber ind - primært på arbejdspladsen - når der opstår noget, der ikke er i orden. Samtalepodcasten har eksisteret et år, og Charlotte Dalsgaard kigger tilbage på de største udfordringer og sejre. Og deler med Charlotte Heje Haase hvorfor hun mener, at vi har brug for en podcast om at blande os. Charlotte lærte at podcaste på kurset "Skab din podcast" og var i starten forfærdet over at høre sig selv. Det har hun heldigvis overvundet. Hver eneste torsdag i et år er der udkommet en ny episode af "Blandemaskinen." Det er sejt! TILLYKKE TIL Blandemaskinen med fødselsdagen. Læs mere: Blandemaskinen: https://podcasts.apple.com/dk/podcast/blandemaskinen/id1569586784?l=da Charlotte Dalsgaards bøger om kollegial sparring: https://www.gyldendal.dk/forfattere/charlotte-dalsgaard-f119323 Find Charlotte på LinkedIn, hvis du har en god blandehistorie: https://www.linkedin.com/in/charlotte-dalsgaard/ Charlottes virksomhed Harbohus: https://harbohus.dk/ Skab din podcast: https://dinpodcast.dk/online-podcastkursus/ read more read less

about 1 year ago #blandemaskinen, #dalsgaard, #harbohus, #konflikthåndtering, #ledelsesrådgivning, #podcaster