00:00
32:51
Veel mensen kijken verkeerd naar hun burn-out. Als je er anders naar gaat kijken, dan weet je ook wat de oplossing voor de vervelende burnout symptomen is.

Een burn-out is een crisis en een uitputting van je gehele systeem. Het is het gevolg van meer energie verbruiken dan teruggeven.

Als je structureel meer energie verbruikt dan dat je er instopt, dan put je jezelf steeds verder uit. Dan raak je dus burn-out. En wordt het hoog tijd om die energie balans te herstellen.

In deze aflevering trek ik de parallel met andere crissisen zoals in je relatie, gezondheid, economie, financieën en milieu. Hierdoor ga je hopelijk ook anders kijken naar je burnout.

Bekijk ook mijn website: https://verheijdenconsult.nl
Veel mensen kijken verkeerd naar hun burn-out. Als je er anders naar gaat kijken, dan weet je ook wat de oplossing voor de vervelende burnout symptomen is. Een burn-out is een crisis en een uitputting van je gehele systeem. Het is het gevolg van meer energie verbruiken dan teruggeven. Als je structureel meer energie verbruikt dan dat je er instopt, dan put je jezelf steeds verder uit. Dan raak je dus burn-out. En wordt het hoog tijd om die energie balans te herstellen. In deze aflevering trek ik de parallel met andere crissisen zoals in je relatie, gezondheid, economie, financieën en milieu. Hierdoor ga je hopelijk ook anders kijken naar je burnout. Bekijk ook mijn website: https://verheijdenconsult.nl read more read less

12 months ago #burn-out, #burnout, #coaching, #coqach, #crisis, #josverheijden, #podcast, #symptomen, #uitputting, #verheijdenconsult