00:00
68:36
Gæst: Mannah Guldager - Astrolog - Podcaster

- Lyt med når vi dykker ned i astrologiens verden, med denne skønne sjæl, som gæster i dette afsnit af D:S.

Vi kommer vidt omkring, og anskuer livet igennem Astrologiens briller, for at få en større forståelse af vores stjernetegn, og horoskoper, som bl.a kan afsløre karakteristiske træk i os mennesker, samt vores vej igennem livet.

Igennem Astrologien kan vi nemlig bl.a kigge på vores forcer som menneske, samt kigge på hvilke skyggesider og tendenser, af en mere udfordrende karakter, som vi har med i os i vores liv, for at få en større forståelse af os selv, og de opgaver og livslektier, som vi møder på vores vej.

Vi kommer bl.a omkring emner som religion og indoktrinering, karmiske gentagelser, livslektier og gentagelser, horoskoper og stjernetegn, og hvad det betyder når vi snakker ind i "det hele menneske", samt meget andet.

Der er masser af kærlighed og nærvær, lærerig information, og en høj og hjertevarm energi, samt mange spændende emner i dette afsnit, som med garanti vil give dig et smil på læben, som lytter.

Mit link til Mannah skete via. en invitation, hvor hun inviterede mig ind som gæst i hendes podcast; "Lyden af et bedre liv" - som i øvrigt har mine varmeste anbefalinger, -og som var en helt fantastisk oplevelse at være en del af.

Mannah er en meget autentisk, modig, hjertevarm og nærværende sjæl, for ikke at sige nysgerrig...og hendes energi er enormt opløftende at være i, og som lytter, -at mærke ind i.

Hendes podcast, og det aktuelle afsnit hvor jeg får lov at gæste, kan du finde via. dette link:

https://lydenafetbedreliv.libsyn.com/272-diagnostiseret-spirituel-fornem-det-bjrn-morel
Gæst: Mannah Guldager - Astrolog - Podcaster - Lyt med når vi dykker ned i astrologiens verden, med denne skønne sjæl, som gæster i dette afsnit af D:S. Vi kommer vidt omkring, og anskuer livet igennem Astrologiens briller, for at få en større forståelse af vores stjernetegn, og horoskoper, som bl.a kan afsløre karakteristiske træk i os mennesker, samt vores vej igennem livet. Igennem Astrologien kan vi nemlig bl.a kigge på vores forcer som menneske, samt kigge på hvilke skyggesider og tendenser, af en mere udfordrende karakter, som vi har med i os i vores liv, for at få en større forståelse af os selv, og de opgaver og livslektier, som vi møder på vores vej. Vi kommer bl.a omkring emner som religion og indoktrinering, karmiske gentagelser, livslektier og gentagelser, horoskoper og stjernetegn, og hvad det betyder når vi snakker ind i "det hele menneske", samt meget andet. Der er masser af kærlighed og nærvær, lærerig information, og en høj og hjertevarm energi, samt mange spændende emner i dette afsnit, som med garanti vil give dig et smil på læben, som lytter. Mit link til Mannah skete via. en invitation, hvor hun inviterede mig ind som gæst i hendes podcast; "Lyden af et bedre liv" - som i øvrigt har mine varmeste anbefalinger, -og som var en helt fantastisk oplevelse at være en del af. Mannah er en meget autentisk, modig, hjertevarm og nærværende sjæl, for ikke at sige nysgerrig...og hendes energi er enormt opløftende at være i, og som lytter, -at mærke ind i. Hendes podcast, og det aktuelle afsnit hvor jeg får lov at gæste, kan du finde via. dette link: https://lydenafetbedreliv.libsyn.com/272-diagnostiseret-spirituel-fornem-det-bjrn-morel read more read less

about 1 year ago #ascendant, #astrolog, #astrologi, #bjørnmorel, #clairvoyance, #descendant, #forudsigelser, #healing, #horoskop, #horoskoper, #kærlighed, #mannahguldager, #månetegn, #personligudvikling, #religion, #sense-it, #soltegn, #spiritualitet, #spirituel, #stjernetegn