00:00
51:45
Amalie Vangsgaard indledte en ny landsholdsæra under træner Andrée Jeglertz med to mål i den sensationelle sejr over Tyskland. Nu er hun gæst i Kvindefodboldpodcasten og fortæller, hvordan det er at have en landstræner, hun kender særdeles godt fra sin klubkarriere, hvad det har gjort for landsholdet at starte på en frisk efter VM samt om livet i PSG, hvor hun kæmper om spilletid med nogle af verdens allerbedste spillere.

Udover ugens gæst taler Amalie og Verner om Danmarks fænomenale start på Nations League. Vi genindvier Landsholdsbarometeret med fuld musik og tager os tid til at komme omkring en masse spændende nyheder, der blandt andet inkluderer en række transfers fra hele verden.

Giv os gerne en anmeldelse i din podcastapp, abonnér på Kvindefodboldpodcasten, og fortæl din fodboldinteresserede veninde, kollega, fætter eller badmintonmakker om vores podcast. Vi er som altid meget interesserede i at høre fra jer, der lytter med. Ris/ros, bud på gæster, spørgsmål og emner, vi skal tage op samt andet input. Fang os på amalie@beamaudio.dk.

Kvindefodboldpodcasten er præsenteret i samarbejde med Forenet Kredit.

Amalie Vangsgaard indledte en ny landsholdsæra under træner Andrée Jeglertz med to mål i den sensationelle sejr over Tyskland. Nu er hun gæst i Kvindefodboldpodcasten og fortæller, hvordan det er at have en landstræner, hun kender særdeles godt fra sin klubkarriere, hvad det har gjort for landsholdet at starte på en frisk efter VM samt om livet i PSG, hvor hun kæmper om spilletid med nogle af verdens allerbedste spillere. Udover ugens gæst taler Amalie og Verner om Danmarks fænomenale start på Nations League. Vi genindvier Landsholdsbarometeret med fuld musik og tager os tid til at komme omkring en masse spændende nyheder, der blandt andet inkluderer en række transfers fra hele verden. Giv os gerne en anmeldelse i din podcastapp, abonnér på Kvindefodboldpodcasten, og fortæl din fodboldinteresserede veninde, kollega, fætter eller badmintonmakker om vores podcast. Vi er som altid meget interesserede i at høre fra jer, der lytter med. Ris/ros, bud på gæster, spørgsmål og emner, vi skal tage op samt andet input. Fang os på amalie@beamaudio.dk. Kvindefodboldpodcasten er præsenteret i samarbejde med Forenet Kredit. read more read less

7 months ago #fodbold, #kvindefodbold, #sport