00:00
30:21
I denne episode får du en konkret SEO kundecase fra samarbejdet mellem Atea og InboundCPH – og hvordan et uudnyttet SEO-potentiale blev realiseret til et trecifret millionbeløb.

I 2018 besluttede Atea at gøre SEO en central del af marketingindsatsen, men med en kompleks webshop med mere end 250.000 produktsider, var det ikke en nem opgave. Derfor besluttede Atea og dagens gæst, Allan Christiansen sig for at finde ekstern hjælp.

Lyt med og få indsigt i samarbejdet, processerne, målsætningen og resultaterne - som taler for sig selv med 160 mio. kr. i meromsætning med organisk trafik fra Google.

Du kan læse mere om casen på InboundCPH.dk/cases/atea
I denne episode får du en konkret SEO kundecase fra samarbejdet mellem Atea og InboundCPH – og hvordan et uudnyttet SEO-potentiale blev realiseret til et trecifret millionbeløb. I 2018 besluttede Atea at gøre SEO en central del af marketingindsatsen, men med en kompleks webshop med mere end 250.000 produktsider, var det ikke en nem opgave. Derfor besluttede Atea og dagens gæst, Allan Christiansen sig for at finde ekstern hjælp. Lyt med og få indsigt i samarbejdet, processerne, målsætningen og resultaterne - som taler for sig selv med 160 mio. kr. i meromsætning med organisk trafik fra Google. Du kan læse mere om casen på InboundCPH.dk/cases/atea read more read less

2 years ago #bureau, #case, #digital, #digitalisering, #markedsføring, #produktsider, #samarbejde, #samarbejdspartner, #seo, #søgemaskineoptimering, #transformation