Settings
Light Theme
Dark Theme

93RCB We interview Steve Falconer from Spacebusters about the fraudulent germ theory

93RCB We interview Steve Falconer from Spacebusters about the fraudulent germ theory
Mar 3, 2022 · 3h 11m 10s

Participating in this episode are Patrik, Martin, John Blaid and our guest Steve Falconer. If you enjoy and want to support our work you can send a donation to SEB...

show more
Participating in this episode are Patrik, Martin, John Blaid and our guest Steve Falconer. If you enjoy and want to support our work you can send a donation to SEB 5708 35 378 01

1)Intro: Virology is way past its cell by date by Spacebusters https://www.bitchute.com/video/mUWDjoL0i9xI/

2)Steve Falconer is one of the two men behind the very popular Bitchutechannel Spacebusters. When the Coronafraud hit the world early year 2020 the channel shifted its focus to deal with the fraudulent germ theory on which the whole Coronacircus and big Pharma is based upon. In this interview Steve presents the hard facts and reasons why the 150 year old germ theory is false and how it is even possible that so many people have been fooled for so long.

3)Outro: Spacebusters song: It´s beginning to look a lot like genocide
https://www.bitchute.com/video/sqTd8LtViqI0/
show less
Comments
Fauna

Fauna

2 years ago

Åke, nja det är en myt. Om det hände din partner en gång kan det bero på annat. Jag har bott i flera kollektiv och har alltid haft en väldigt jämn cykel. Kanske funkar det lite som placebo, din kamrat hade hört att det är så och därför ställde kroppen in sig på det. Kropp och psyke sitter ju intimt ihop, det räcker ju ofta med att man tänker på att gäspa så gör man det. Beror inte på feromoner då heller.

Åke

2 years ago

+Det är viktigt att inte uttala sig bestämt om sådant man inte kan vara helt säker på. Jag vet att menscykeln synkroniseras om man träffar tre olika kvinnor, slutar det efter en tid med att de har mens samtidigt. Detta utan att de någonsin träffats Hur detta fungerar vet jag inte men det är ingen isolerad händelse. Min livskamrat bekräftar att hon varit med om att hennes mens synkroniseras med kompisars om de bor tillsammans. Jag vet flera som har varit med om samma sak. Ni talar emot er själva ibland, och verkar tillämpa söndra och härska. Medvetet eller omedvetet. Både Steve Falconer och Max Igan snackades ner efter intervjun och detta för att de hade en annan åsikt inom huruvida jorden är platt eller inte. Patrik har investerat en massa tid och prestige i sin ståndpunkt och iklär sig rollen av "expert" och avfärdar oliktänkare som helt okunniga, som man inte ska lyssna på alls. Max igan säger att oavsett vilken form jorden har så måste vi vara enade. Tänk till lite och Skärp till er! Oavsett om det är Patrik och Simon Shack som har blivit förledda eller de andra så finns ingen anledning att leta efter vad som vi inte är överens om. Sök efter likheter istället, ni spelar ju söndra och härska spelet själva. Vanligtvis yttrar jag mig inte om varje avsnitt men lyssnar på alla. Förutom detta är jag oerhört tacksam för det ni gör. Många nycklar har jag funnit i er podd. Försök inte att finna någon som har exakt samma åsikter som er i alla frågor. Det går inte. Sök någon med nya insikter då blir det ett intressant avsnitt, tack för mig.// Hur byter man rad utan att skicka meddelandet?
p

patrix

2 years ago

Instämmer, vi borde ställt mer kritiska frågor. Spacebusters gör en del filmer som stämmer väldigt bra med vad jag själv har kommit fram till, men också många med i min mening helt galna teorier. Varför det är så kan man fundera på men brasklappen "tro inte på någon bara för att ni ser att en del stämmer", blir viktig. Fredrika, Har precis läst ut den och intrycket kvarstår. Den viktigaste bok om medicin jag hittat hittils och då har jag ändå grävt i detta ämne i över tio år.
Fauna

Fauna

2 years ago

Håller med Fredrika. Hade gärna hört fler kritiska frågor. Ta in honom igen och debattera hans platt jord-teori. 😄 Hans medicinska teorier håller inte i verkligheten. Kvinnor synkroniserar inte mensen med varann, en hälsosam kvinna har en jämn cykel med lika många dagar från månad till månad. Skulle vi synka med andra skulle den inte vara så jämn - eller så skulle alla kvinnor på jorden ha samma cykel. Bara ett exempel som han inte tänkt igenom.
p

patrix

2 years ago

Den intressantaste bok om medicin jag hittat hittils. Ska ta upp den i kommande avsnitt. I ett nötskal hävdar Dr Sailsbury att i princip all sjukdom har sin grundorsak i störningar i matsmältningssystemet och kan botas med en strikt diet bestående av magert kött och varmt vatten. https://archive.org/details/b20402582
p

patrix

2 years ago

Fredrika Ja för min del höll jag med honom i det som handlar om germ theory, där var han klockren, men verkligen inte om mycket annat han sa.
Per Sundberg

Per Sundberg

2 years ago

Very interesting, guys. Always looking forward to new episodes.
Information
Author Radio Cui Bono
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search