00:00
23:22
Få nordmenn har like mye innflytelse på hvordan de mektigste og rikeste i verden tenker om utviklingen i politikk, samfunn og økonomi, som Martin Sandbu. Til daglig er han økonomikommentator i Financial Times og spaltist i Aftenposten. Nå er han aktuell som forfatter av boka The Economics of Belonging: A Radical Plan to Win Back the Left Behind and Achieve Prosperity for All.

I denne episoden av TaxCast ringer vi opp Martin Sandbu i London, og tar en prat om boka hans. Boka beskriver en slags livbøye –hvordan redde vestlige samfunn som er i ferd med å rives i stykker av polarisering, utenforskap og ulikhet. For å lykkes med dette kreves blant annet en radikal skatteplan.

I studio var progamleder Peter Ringstad og Ingrid Hjertaker.

Miks og musikk av Kristoffer Lislegaard.
Foto: Aron Urb (Flickr)
Få nordmenn har like mye innflytelse på hvordan de mektigste og rikeste i verden tenker om utviklingen i politikk, samfunn og økonomi, som Martin Sandbu. Til daglig er han økonomikommentator i Financial Times og spaltist i Aftenposten. Nå er han aktuell som forfatter av boka The Economics of Belonging: A Radical Plan to Win Back the Left Behind and Achieve Prosperity for All. I denne episoden av TaxCast ringer vi opp Martin Sandbu i London, og tar en prat om boka hans. Boka beskriver en slags livbøye –hvordan redde vestlige samfunn som er i ferd med å rives i stykker av polarisering, utenforskap og ulikhet. For å lykkes med dette kreves blant annet en radikal skatteplan. I studio var progamleder Peter Ringstad og Ingrid Hjertaker. Miks og musikk av Kristoffer Lislegaard. Foto: Aron Urb (Flickr) read more read less

3 years ago #brexit, #martinsandbu, #skatt, #ulikhet, #økonomi