00:00
37:04
Hvordan får de unge mening i arbejdslivet?

Arbejde handler ikke bare om at tjene penge. Den unge generation efterspørger mening i arbejdslivet. De stiller krav og ønsker reel indflydelse. Det mener Kultursociolog Emilia van Hauen, der er gæst i dagens afsnit.

“Vi har opdraget en ung generation til i virkeligheden at gå efter det, som vi alle sammen længes efter, men som der måske ikke rigtig har været plads til i samfundet før,” siger hun.

Lyt med og få konkrete værktøjer til, hvordan du skaber nutidens bedste arbejdsplads for unge.

Podcasten Arbejdslyst hele livet gennemgår syv faktorer, der har betydning for din arbejdslyst - og dagens faktor er: Mening.

Gæst: Emilia van Hauen, kultursociolog
Anbefaling: Spis, Bed, Elsk af Elizabeth Gilbert

-------------
Redaktion: Rebekka Bøgelund, Christian Borrisholt Steen, Rasmus Højbæk og Helle Stenbro.

Tilrettelæggelse, redigering & lyddesign: Anette Lilleøre med hjælp fra Anders Guldberg.

Arbejdslyst hele livet er produceret af podcastbureauet hearHEAR for Videncenter for God Arbejdslyst.

www.hearHEAR.nu
www.krifa.dk/videncenter
Hvordan får de unge mening i arbejdslivet? Arbejde handler ikke bare om at tjene penge. Den unge generation efterspørger mening i arbejdslivet. De stiller krav og ønsker reel indflydelse. Det mener Kultursociolog Emilia van Hauen, der er gæst i dagens afsnit. “Vi har opdraget en ung generation til i virkeligheden at gå efter det, som vi alle sammen længes efter, men som der måske ikke rigtig har været plads til i samfundet før,” siger hun. Lyt med og få konkrete værktøjer til, hvordan du skaber nutidens bedste arbejdsplads for unge. Podcasten Arbejdslyst hele livet gennemgår syv faktorer, der har betydning for din arbejdslyst - og dagens faktor er: Mening. Gæst: Emilia van Hauen, kultursociolog Anbefaling: Spis, Bed, Elsk af Elizabeth Gilbert ------------- Redaktion: Rebekka Bøgelund, Christian Borrisholt Steen, Rasmus Højbæk og Helle Stenbro. Tilrettelæggelse, redigering & lyddesign: Anette Lilleøre med hjælp fra Anders Guldberg. Arbejdslyst hele livet er produceret af podcastbureauet hearHEAR for Videncenter for God Arbejdslyst. www.hearHEAR.nu www.krifa.dk/videncenter read more read less

2 years ago #arbejde, #arbejdslyst, #trivsel