00:00
32:58
I det her afsnit tager Carsten Theede, stifter af Blaffernationen og mig selv, Mathias Nordby fra unbuild space med kulturminister, Mette Bock til Helsingør hvor hun skal holde en tale.

Pga en smule tidspris, så sker det første stykke af turen med hjælp fra ministerbilen.

Fra Lyngby bliver vi samlet op af Jenny, der er folkeskolelære og som på trods af de mange meninger udefra sit elsker job.

Margerita, der er halv peruvianer, tager os med fra Hørsholm og snakken falder på det have have en anden kulturbaggrund i Danmark.

Det sidste stykke vej sker med et lift fra Betina, der bl.a. fortæller om gode oplevelser på Langelandsfestival, men også hvordan livet nogle gange kan være en udfordring med en datter, der har Asperger.
I det her afsnit tager Carsten Theede, stifter af Blaffernationen og mig selv, Mathias Nordby fra unbuild space med kulturminister, Mette Bock til Helsingør hvor hun skal holde en tale. Pga en smule tidspris, så sker det første stykke af turen med hjælp fra ministerbilen. Fra Lyngby bliver vi samlet op af Jenny, der er folkeskolelære og som på trods af de mange meninger udefra sit elsker job. Margerita, der er halv peruvianer, tager os med fra Hørsholm og snakken falder på det have have en anden kulturbaggrund i Danmark. Det sidste stykke vej sker med et lift fra Betina, der bl.a. fortæller om gode oplevelser på Langelandsfestival, men også hvordan livet nogle gange kan være en udfordring med en datter, der har Asperger. read more read less

4 years ago