00:00
48:13
Liselotte Horneman Kragh og Kirsten Elley vender og drejer alle aspekter af det bøvlede liv i samtalepodcasten ”Livstykker”.

De har kendt hinanden længe og mener, at hemmeligheder og erfaringer skal ud og arbejde blandt mennesker.

I dette afsnit snakker de to veninder om, hvor vigtigt det er at sætte sig ned og lytte til menneskerne, der betyder noget for dig. 

Samtidig markerer denne episode også Livstykkers afsked med Jyllands-Posten. Men podcasten fortsætter og kan stadigvæk findes på podcast platforme som Apple og Spotify.

Hvis du vil i kontakt med Kirsten Elley og Liselotte Horneman Kragh, så skriv til livstykker@gmail.com eller find Livstykker på Facebook.
Liselotte Horneman Kragh og Kirsten Elley vender og drejer alle aspekter af det bøvlede liv i samtalepodcasten ”Livstykker”. De har kendt hinanden længe og mener, at hemmeligheder og erfaringer skal ud og arbejde blandt mennesker. I dette afsnit snakker de to veninder om, hvor vigtigt det er at sætte sig ned og lytte til menneskerne, der betyder noget for dig.  Samtidig markerer denne episode også Livstykkers afsked med Jyllands-Posten. Men podcasten fortsætter og kan stadigvæk findes på podcast platforme som Apple og Spotify. Hvis du vil i kontakt med Kirsten Elley og Liselotte Horneman Kragh, så skriv til livstykker@gmail.com eller find Livstykker på Facebook. read more read less

2 years ago