00:00
33:47
I det her afsnit forsøger Ida Auken der sidder i folketinget og stiller op til valg for Radiakle Venstre at blaffe til sit sommerhus ved hundested.

Turen starter i Købehavn og undervejs undervejs møder vi buschaufføren Harley, der kører Kawasaki, Charlotte, der med 3 jobs og fire børn giver gode råd til at undgå stress, . Halvvejs mod Hundested bliver vi samlet op af Gitte, der er gartner, men på vej til Bali og til sidst fortæller Brian, hvad der gør en god sælger og hvorfor Svend Auken ifølge Brian var en rigtig statsmand.
I det her afsnit forsøger Ida Auken der sidder i folketinget og stiller op til valg for Radiakle Venstre at blaffe til sit sommerhus ved hundested. Turen starter i Købehavn og undervejs undervejs møder vi buschaufføren Harley, der kører Kawasaki, Charlotte, der med 3 jobs og fire børn giver gode råd til at undgå stress, . Halvvejs mod Hundested bliver vi samlet op af Gitte, der er gartner, men på vej til Bali og til sidst fortæller Brian, hvad der gør en god sælger og hvorfor Svend Auken ifølge Brian var en rigtig statsmand. read more read less

4 years ago