00:00
35:40
Kömmimme syvälle väestönsuojiin sekä tutustumme turvallisuusuhkiin ja niihin varautumiseen. Mitä muu maailma voi oppia Suomelta turvallisuusuhkiin varautumisesta ja Suomen väestönsuojista? Entä mitä Suomessa pitäisi tapahtua, että väestönsuojia tarvittaisiin tositilanteessa?

Turvallisuusuhkien eskaloitumista ei voida välttää ennalta, mutta niihin voidaan varautua. Voisivatko standardit auttaa tässä? Kuinka tavallinen tallaaja voi varautua uhkiin? Entä miksi turvallisuus on ennen kaikkea tunne?

Harrin vieraina turvallisuuden tunnetta luomassa kansanedustaja, sotatieteiden tohtori Jarno Limnéll ja Temet Group Oy:n neuvonantaja Jyrki Ronkainen.


Kömmimme syvälle väestönsuojiin sekä tutustumme turvallisuusuhkiin ja niihin varautumiseen. Mitä muu maailma voi oppia Suomelta turvallisuusuhkiin varautumisesta ja Suomen väestönsuojista? Entä mitä Suomessa pitäisi tapahtua, että väestönsuojia tarvittaisiin tositilanteessa? Turvallisuusuhkien eskaloitumista ei voida välttää ennalta, mutta niihin voidaan varautua. Voisivatko standardit auttaa tässä? Kuinka tavallinen tallaaja voi varautua uhkiin? Entä miksi turvallisuus on ennen kaikkea tunne? Harrin vieraina turvallisuuden tunnetta luomassa kansanedustaja, sotatieteiden tohtori Jarno Limnéll ja Temet Group Oy:n neuvonantaja Jyrki Ronkainen. read more read less

7 months ago #group, #ihmettä, #jarno, #jyrki, #limnéll, #mitä, #ronkainen., #temet, #turvallisuusuhka, #väestönsuoja