Settings
Light Theme
Dark Theme

#120 Désirées historie.

#120 Désirées historie.
Oct 3, 2021 · 1h 34m 34s

Désirées liv ser umiddelbart ud som den perfekte "american dream". Hun er uddannet cand. mag. og flyttede for ca. 10 år siden til staten Washington, for at fungere som sendelektor...

show more
Désirées liv ser umiddelbart ud som den perfekte "american dream".
Hun er uddannet cand. mag. og flyttede for ca. 10 år siden til staten Washington, for at fungere som sendelektor på University of Washington, Seattle. I dag sidder hun i Scandinavian Studies Departments Advisory Board og skriver jævnligt artikler for danske aviser og er fast blogger på JyllandsPosten.
Men Désirée bærer også på en tung byrde fra sin barndom og ungdom som Jehovas Vidne og det har ikke været nemt for hende at nå dertil hvor hun er nu. Opdragelsen i JV har spøgt i baggrunden i alle disse år. Men nu har hun besluttet at det skal være slut med tabuer og hemmeligholdelse. Efter årtiers tavshed træder hun nu offentligt frem med sin meget personlige historie om seksuelle overgreb, selvmordsforsøg og frygten for fremtiden.
Hør Désirées historie - og især hvis du er FIMU (Fysisk Inde, Mentalt Ude) som Jehovas Vidne. Det vil være en historie som kan være til stor inspiration for mange der frygter at forlade organisationen fordi de ikke tror at de kan skabe sig et godt liv "udenfor i verden". Men det KAN du! Faktisk kan du selv skabe dig "The Best Life Ever", hvis du er fast besluttet på at gøre det!
show less
Information
Author Frank Flemmings Facebook Feed
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search