00:00
24:27
Standardit eivät jää lomalle ja hyvä niin. Useat standardit turvaavat huoletonta ja leppoisaa lomailuamme, jotta me voimme ottaa rennosti. Tiesitkö, että standardien avulla voidaan muun muassa estää hyttysen pistoksia? Erityisesti vesileikkeihin liittyy paljon sääntelyä, mutta millainen on uimapatjan tai snorkkelin testaajan työpäivä?

Jaksossa esitellään kuriositeettina tärkeimmät mökkielämäämme vaikuttavat säännökset. Mitä kesäaktiviteettien sääntelystä tulee tietää vai tarvitseeko tavallisen tallaajan edes ajatella asiaa?

Harrin vieraina puimassa kesälomiin liittyviä huomaamattomiakin säännöksiä Yhteinen Toimialaliitto ry:n (YTL) asiantuntija Suvi Pasanen ja Kirami Oy:n tietohallinto- ja talousjohtaja Eero Rantanen.
Standardit eivät jää lomalle ja hyvä niin. Useat standardit turvaavat huoletonta ja leppoisaa lomailuamme, jotta me voimme ottaa rennosti. Tiesitkö, että standardien avulla voidaan muun muassa estää hyttysen pistoksia? Erityisesti vesileikkeihin liittyy paljon sääntelyä, mutta millainen on uimapatjan tai snorkkelin testaajan työpäivä? Jaksossa esitellään kuriositeettina tärkeimmät mökkielämäämme vaikuttavat säännökset. Mitä kesäaktiviteettien sääntelystä tulee tietää vai tarvitseeko tavallisen tallaajan edes ajatella asiaa? Harrin vieraina puimassa kesälomiin liittyviä huomaamattomiakin säännöksiä Yhteinen Toimialaliitto ry:n (YTL) asiantuntija Suvi Pasanen ja Kirami Oy:n tietohallinto- ja talousjohtaja Eero Rantanen. read more read less

8 months ago #eero, #harri, #hyttyset, #ihmettä, #loma, #mitä, #moisio, #pasanen, #rantanen, #snorkkeli, #standardi, #suvi, #uimapatja