Settings
Light Theme
Dark Theme

راهی که آمدیم- قسمت ۹۱- اشرف تحت حفاظت آمریکا طبق کنوانسیون چهارم ژنو

راهی که آمدیم- قسمت ۹۱- اشرف تحت حفاظت آمریکا طبق کنوانسیون چهارم ژنو
Dec 17, 2020 · 30m 15s
اشرف تحت حفاظت آمریکا طبق کنوانسیون چهارم ژنو(جنگ سیاسی آمریکا علیه مجاهدین، جنگ نرم به منظور متلاشی کردن مجاهدین)،تیف
برادر سیاوش در جلسات قبل به شرایط عراق پس از اشغال توسط آمریکا اشاره کردیم. در آن زمان رژیم تلاش کرد یک زورآزمایی با مجاهدین انجام دهد. شورای حکومتی عراق دستش بود. یک حکم از شورای حکومتی عراق گرفت. که مجاهدین ظرف یک ماه اخراج بشن. از آنجایی که یک حاکمیت دوگانه در عراق بود و آمریکا دست بالا را داشت، آمریکا جلوی این حکم شورای حکومتی پیچید. و برغم تمام نفوذها رژیم نتوانست طرحش را پیش ببرد و مجاهدین را جا کن کند. تا جایی که یادم است رژیم دست به دامان آمریکا شد. آمریکایی که در آن زمان حفاظت مجاهدین را بر عهده داشت. لطفا در این رابطه برایمان توضیح دهید.
قرارداد آتش بس بانیروهای اشغالگر (آمریکا)و تعهد حفاظت مجاهدين و ارتش آزادیبخش توسط آمریکا
در توافق ژنو بین رژیم و آمریکا برای نابودی مجاهدین در عراق واینکه رژیم میخواست با انحراف جنگ بسمت مجاهدین و ارتش آزادیبخش آنها را به دست آمریکا نابود کند،پس از قرار داد آتش بس مجاهدین باآمریکا رژیم بشدت سوخت و به دامان امریکا آویخت که ما را با شیوه های دیگر مانند برچسب تروریستی و فروپاشی نرم از صحنه سیاسی خارج و منهدم کند.
برادر سیاوش من این را متوجه می‌شوم که یک توافقی بوده است بین رژیم و آمریکا. آن زمان آمریکا مجاهدین را در لیست تروریستی قرار داده بود. رژیم روی میز آمریکا می‌گذارد که اینها تروریست هستند پس شما بمبارانشان کنید، بکشیدشان و شما تروریست‌ها را کشته اید. این خط با شکست مواجه میشه. برغم اینکه مجاهدین شهدایی در این جنگ داشتند. ضربات زیادی خوردند ولی در نهایت مجاهدین با مقاومت و ایستادگیشون و پافشاری بر خط اصولی‌شون که عدم تخاصم با آمریکا بود توانستند این خط را به شکست بکشانند. حالا شما می‌گویید رژيم و آمریکا می‌خواهند دوباره از این برچسب تروریستی برای فروپاشی مجاهدین استفاده کنند. چطور؟

1.برچسب تروریستی
تلاش آمریکا جهت بازپرسی و تحقیق از مجاهدین اشرف .
همچنانکه قبلا گفته شد آمریکا ورژیم در ژنو برای نابودی مجاهدین به توافق رسیده بودند و براساس آن پایگاههای ارتش آزادیبخش را به طرز وحشتناک بمباران کردند پس از شکست این توطئه نظامی آمریکا به شیوه ‌های دیگری در جهت تلاشی و نابودی سازمان مجاهدین و ارتش آزادیبخش ادامه داد.
یکی از مهمترین کارهای امریکا که بشدت مورد استقبال رژیم آخوندی بود تلاش برای زدن برچسب و اتهام تروریستی در عراق به مجاهدین درهرشکل و صورت بود .در این رابطه آمریکا با فرستادن ارگانهای بازجویی کننده مانند اف بی آی و سیا و ...جهت بازپرسی و تحقیق از تک تک مجاهدین به منظور یافتن یک عمل غیر قانونی از آنها از ابتدای تأسیس سازمان،اقدام کرد. 16 ارگان اطلاعاتی از سوی آمریکا وسازمانهای بین المللی وارد اشرف شده و مدت ۹ ماه با تک تک مجاهدین مصاحبه کردند و مشخص شد که حتي يك نفرهم ارتباط تروريستي نداشته است. در نتيجه برهمین اساس و در اثر فعالیتهای طاقت فرسای خواهر مریم در سطح بین المللی در دفاع از مجاهدین، در تير سال1383 دولت آمريكا بطور رسمي طي نامه اي اعلام كرد كه تمامي مجاهدين مستقر در اشرف افراد حفاظت شده تحت كنوانسيون 4 ژنو ميباشند.
اعلام این موضوع هم نفي كننده ليست تروريستي خودآمریکا و در واقع زمينه اوليه براي خروج مجاهدين از ليست تروريستي آمریکا شد.درنتیجه این مسئله منجر به امضای یک توافقنامه بین آمریکا و تک تک مجاهدین شد.
بعد از سرنگوني دولت عراق در سال 1382 رژيم دست باز در عراق پيدا كرد و از آنجا كه مجاهدين و ارتش آزاديبخش دشمن اصلي رژيم بودند ، رژيم طرح ريخت كه هر طور شده مجاهدين مستقر در اشرف را در عراق منهدم كرده و از دور خارج كند .
اما حضور نيروهاي آمريكايي در عراق و حاکمیت دوگانه عراق زمینه ای بود که مجاهدین توانستند از این شکاف برای مقابله با رژیم بهره بگیرند.منجمله مجاهدین توانستند از توافق آمریکا با تک تک مجاهدین بعد از استاتو که مسئولیت حفاظت از اشرف را برعهده آمریکا میگذاشت بصورت سدي در برابر رژيم آخوندي و نيروي تروريستي قدس استفاده کنند. و اجازه ندادند كه رژيم بتواند اهداف شوم خود را عملي نمايد.
برادر سیاوش ببینید عمق زد و بند با آمریکا چقدر بوده است که حتی بعد از مصاحبه با تک تک اشرفی‌ها توسط ۱۶ ارگان، طی ۹ماه،‌ حاضرن پای قرارداد انفرادی با مجاهدین بیایند و اعلام کنند که هیچ کدام از اشرفی‌ها در تروریسم نقش نداشتند اما حاضر نیستند نام مجاهدین را از لیست تروریستی حذف کنند. این نشان دهندة عمق زد و بند است، خیلی سال طول کشید تا بعدا، بعد از کارزارهای مختلف، مجاهدین توانستند اسم خودشان را از لیست دربیاورند. خب در همین راستا، در راستای همین زد و بندها من یادم است که آن زمان آمریکا محلی را راه انداخته بود به نام تیف، در همان کنار اشرف. این تیف داستانش چی بود؟ آمریکا می‌خواست چه خطی را با تیف پیش ببرد؟


۲.جنگ نرم
جنگ نرم آمریکا علیه مجاهدین باارگانی بنام تیف در همدستی با رژیم
آمریکا در یک زد وبند با رژیم آخوندی تصمیم به متلاش کردن تشکیلات مجاهدین در یک جنگ نرم گرفته و در پوش حفاظت و گشتهایی که در اشرف میزدند تلاش میکردند که هر اندازه بتوانند نیروهای مجاهدین را با وعده ووعید های توخالی جذب واز مجاهدین جداکنند و به منطقه‌ای بنام دهکده آزادی درکنار محل استقرار نیروهای آمریکایی به نام تیف ببرند. وزارت اطلاعات در یک توطئه مشترک با آمریکا برای انهدام نرم مجاهدین خروجي تحت كنترل نيروهاي آمريكايي(تیف) را از طريق عناصر نفوذي و به خدمت گرفتن كساني كه صفوف مبارزه را ترك كرده‌اند، به سرپل و كانوني براي شكار طعمه و توطئه چيني برضد مجاهدين و ارتش آزادیبخش تبديل كرده و به‌منظور بازمصرف آنان تحت عنوان «اعضای سابق سازمان مجاهدین»،علیه مجاهدین و ارتش آزادیبخش با شکایتهای ساختگی پرونده سازی کنند.
مجاهدین گشت زنی در اشرف را خلاف استقلالشان دانسته و طی ملاقاتهایی گشت زنی را محدود به خارج از منطقه خودشان کردند.
Information
Author Radio Mojahed - رادیو مجاهد
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search