00:00
25:02
Oplysninger til politikerne om samfundet om SYMB i Kalundborg, en platform for lokale fællesskaber - uden hjælp fra Kommunen.

OPS - oplysninger til politikerne om samfundet handler om alt det, der kommer nedefra. Det, der sker ude omkring i samfundet og som politikerne, deres rådgivere, journalisterne og kommentatorerne ikke rigtig får øje på.

SYMB i Kalundborg er et eksempel på, hvad der sker, når lokale borgere tager sagen i deres egen hånd. Når de bare gør det, de kan se, der er behov for.

SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, men i virkeligheden er det en virksomhed, som vi ikke rigtig har et begreb for endnu. SYMB er - mmm noget, der skaber fællesskaber, hvor mennesker er resosourcer for hinanden. Det lyder jo rigtig smukt og fint. Og så helt uden kommunens hælp. Men hvad er det egentlig for noget? Louise Kolbjørn, daglig leder af SYMB i Kalundborg fortæller og vores faste kommentator, Karen Lumholt analyserer.

Vært: Anders Stahlschmidt.
Oplysninger til politikerne om samfundet om SYMB i Kalundborg, en platform for lokale fællesskaber - uden hjælp fra Kommunen. OPS - oplysninger til politikerne om samfundet handler om alt det, der kommer nedefra. Det, der sker ude omkring i samfundet og som politikerne, deres rådgivere, journalisterne og kommentatorerne ikke rigtig får øje på. SYMB i Kalundborg er et eksempel på, hvad der sker, når lokale borgere tager sagen i deres egen hånd. Når de bare gør det, de kan se, der er behov for. SYMB er en foreningsdrevet socialøkonomisk virksomhed, men i virkeligheden er det en virksomhed, som vi ikke rigtig har et begreb for endnu. SYMB er - mmm noget, der skaber fællesskaber, hvor mennesker er resosourcer for hinanden. Det lyder jo rigtig smukt og fint. Og så helt uden kommunens hælp. Men hvad er det egentlig for noget? Louise Kolbjørn, daglig leder af SYMB i Kalundborg fortæller og vores faste kommentator, Karen Lumholt analyserer. Vært: Anders Stahlschmidt. read more read less

4 years ago