00:00
23:48
Penge, man ikke kan se, kan være meget abstrakt og svært at finde ud af, når man er et ungt menneske med særlige behov, der tænker meget konkret.

Heldigvis har Digitaliseringsstyrelsen i samarbejde med Ligeværd udviklet samtalesalonen "Når penge er digitale", som bl.a. kan bruges til undervisningsmateriale. Samtalesalonen er udviklet og testet med hjælp fra lærere og pædagoger på skoler og uddannelsessteder - der er medlem af Ligeværd - for unge med særlige behov.

I podcasten møder du:
Michala Høg Daimar, sekretariatsleder i Digitaliseringsstyrelsen
Mette Davidsen, udviklingskonsulent hos Ligeværd
Bettina Peitersen, lærer på Waldemarsbo Efterskole

Find et link til samtalesalonen "Når penge er digitale" på ligevaerd.dk/om-ligevaerd/projekter/naar-penge-er-digitale/
Penge, man ikke kan se, kan være meget abstrakt og svært at finde ud af, når man er et ungt menneske med særlige behov, der tænker meget konkret. Heldigvis har Digitaliseringsstyrelsen i samarbejde med Ligeværd udviklet samtalesalonen "Når penge er digitale", som bl.a. kan bruges til undervisningsmateriale. Samtalesalonen er udviklet og testet med hjælp fra lærere og pædagoger på skoler og uddannelsessteder - der er medlem af Ligeværd - for unge med særlige behov. I podcasten møder du: Michala Høg Daimar, sekretariatsleder i Digitaliseringsstyrelsen Mette Davidsen, udviklingskonsulent hos Ligeværd Bettina Peitersen, lærer på Waldemarsbo Efterskole Find et link til samtalesalonen "Når penge er digitale" på ligevaerd.dk/om-ligevaerd/projekter/naar-penge-er-digitale/ read more read less

3 years ago #behov, #digitale, #digitaliseringsstyrelsen, #kognitivt, #penge, #særlige, #udfordret, #unge, #økonomi