00:00
32:29
Eenzaamheid hoort bij het oprgroeien en iedereen heeft er mee te maken. De vraag is waarom de een er op volwassen leeftijd last van heeft en een burnout krijgt en de ander niet.

De essentie is dat we in onze vroege jeugd allemaal een manier vinden om met eenzaamheid om te gaan. De ene manier is effectiever dan de andere.

De ene strategie is gericht op het vermijden van de pijn, maar maakt je later kwetsbaar, afhankelijk en gevoelig voor burn-out.

De andere is gericht op het aangaan van de pijn. Dit maakt je sterker en een volwaardig en compleet mens. Je staat sterk, flexibel en prettig in het leven.

Wil je aan de slag met eenzaamheid en burn-out, kijk dan even op mijn website: https://verheijdenconsult.nl
Eenzaamheid hoort bij het oprgroeien en iedereen heeft er mee te maken. De vraag is waarom de een er op volwassen leeftijd last van heeft en een burnout krijgt en de ander niet. De essentie is dat we in onze vroege jeugd allemaal een manier vinden om met eenzaamheid om te gaan. De ene manier is effectiever dan de andere. De ene strategie is gericht op het vermijden van de pijn, maar maakt je later kwetsbaar, afhankelijk en gevoelig voor burn-out. De andere is gericht op het aangaan van de pijn. Dit maakt je sterker en een volwaardig en compleet mens. Je staat sterk, flexibel en prettig in het leven. Wil je aan de slag met eenzaamheid en burn-out, kijk dan even op mijn website: https://verheijdenconsult.nl read more read less

11 months ago #burn-out, #burnout, #coach, #coaching, #consult, #eenzaam, #eenzaamheid, #jos, #verheijden