00:00
46:18
Kasper Holten er en af Skandinaviens mest benyttede sceneinstruktører. Han har i de seneste 25 år instrueret mere end 65 operaer, operetter, skuespil og musicals over hele verden, og i dag arbejder han som teaterchef på Det Kongelige Teater.

Kernen i Kasper Holtens virke handler om kunsten at få mennesker til at yde deres bedste på en måde, så alle bidrager til at skabe en fortælling i fællesskab.

Så med Kaspers imponerende CV, der vidner om en storyteller by heart, spørger jeg ham i dette afsnit om, hvorfor fortællinger er vigtige for os mennesker, hvorfor skal vi se dem udspille sig fra scenekanten, og hans bedste råd til at lede kreative mennesker.
Kasper Holten er en af Skandinaviens mest benyttede sceneinstruktører. Han har i de seneste 25 år instrueret mere end 65 operaer, operetter, skuespil og musicals over hele verden, og i dag arbejder han som teaterchef på Det Kongelige Teater. Kernen i Kasper Holtens virke handler om kunsten at få mennesker til at yde deres bedste på en måde, så alle bidrager til at skabe en fortælling i fællesskab. Så med Kaspers imponerende CV, der vidner om en storyteller by heart, spørger jeg ham i dette afsnit om, hvorfor fortællinger er vigtige for os mennesker, hvorfor skal vi se dem udspille sig fra scenekanten, og hans bedste råd til at lede kreative mennesker. read more read less

3 months ago