00:00
55:31
StopHateNu Gamer Christian Slagelse
Christian møder Willam og jeg til en E-game event i Dalmosehallen. Han beskriver en verden hvor Sørby Esport beskriver sig selv sådan. Vi er en forening med ambitioner om at flytte dansk esport, og allerede nu er det lykkedes, men vi fortsætter! Vores brændstof er kærligheden til mennesker og kærligheden til gaming.
Sørby Esport er en gaming- og esport-afdeling under Sørbymagle Idrætsforening, grundlagt i 1907. Sørby Esport er grundlagt i januar 2016 og er gennemsyret af de klassiske foreningsværdier: fællesskab, læring, udvikling og oplevelser.
Christian har haft nattetjans, dog møder han os med energi og lyst til en snak, vi kommer vidt omkring i episoden. Fra børnehjems ophold som Christian troede var en "Ferie" på 14 dage som skulle blive til 1 år i helvede.
StopHateNu siger Christian tusind tak for du havde lyst til at deltage i vores podcast

Llaurent er en dansk R&B sanger med rødder i Haiti
Han laver Pop, R&B musik, hans gerne minder lidt om Shaka Loveless og Wafandes.
pt. arbejder han på et album som kommer ud i 2020.
Han er en historiefortæller som tager udgangspunkt i hans eget liv.


“Tindes Tendens”, som handler om man er perfekt som man er og man ikke skal prøve at være som andre ønsker. I stedet for man bare hviler i sig selv og den man er.


Tidens Tendens ⬇️
https://open.spotify.com/artist/0sGZR2d4slHb3DVLmyEpV4?si=OplI_dszRY-iJScX4K8CvA
StopHateNu bruger sangen til at sige er det Tidens Tendens at folk, hater, krænker, udsætter andre for racisme osv.


@Sigesmundsen
https://open.spotify.com/artist/3249wmQkRNEIHvcrvGOiY6?si=tyf07dsZQIeGdTEB3oeYXA
http://soundcloud.com/ziges
StopHateNu Gamer Christian Slagelse Christian møder Willam og jeg til en E-game event i Dalmosehallen. Han beskriver en verden hvor Sørby Esport beskriver sig selv sådan. Vi er en forening med ambitioner om at flytte dansk esport, og allerede nu er det lykkedes, men vi fortsætter! Vores brændstof er kærligheden til mennesker og kærligheden til gaming. Sørby Esport er en gaming- og esport-afdeling under Sørbymagle Idrætsforening, grundlagt i 1907. Sørby Esport er grundlagt i januar 2016 og er gennemsyret af de klassiske foreningsværdier: fællesskab, læring, udvikling og oplevelser. Christian har haft nattetjans, dog møder han os med energi og lyst til en snak, vi kommer vidt omkring i episoden. Fra børnehjems ophold som Christian troede var en "Ferie" på 14 dage som skulle blive til 1 år i helvede. StopHateNu siger Christian tusind tak for du havde lyst til at deltage i vores podcast Llaurent er en dansk R&B sanger med rødder i Haiti Han laver Pop, R&B musik, hans gerne minder lidt om Shaka Loveless og Wafandes. pt. arbejder han på et album som kommer ud i 2020. Han er en historiefortæller som tager udgangspunkt i hans eget liv. “Tindes Tendens”, som handler om man er perfekt som man er og man ikke skal prøve at være som andre ønsker. I stedet for man bare hviler i sig selv og den man er. Tidens Tendens ⬇️ https://open.spotify.com/artist/0sGZR2d4slHb3DVLmyEpV4?si=OplI_dszRY-iJScX4K8CvA StopHateNu bruger sangen til at sige er det Tidens Tendens at folk, hater, krænker, udsætter andre for racisme osv. @Sigesmundsen https://open.spotify.com/artist/3249wmQkRNEIHvcrvGOiY6?si=tyf07dsZQIeGdTEB3oeYXA http://soundcloud.com/ziges read more read less

about 1 year ago #andreungemennesker, #børnehjem, #e-sport, #events, #ferie, #formidling, #fællesskab, #gaming, #had, #haiti, #helvede, #københavn, #mudik, #plejefamilie, #slagelse, #stolthed, #stophatenu, #systemet, #tidenstendens, #voksne