Snak Sammen Om Sclerose - Cover Image
Hvordan er det egentlig at vokse op med en forælder, der har sclerose? Er det OK at tale åbent om sygdommen, og hvad sker der, når vi ikke gør?

Mette Sloth, som til daglig er psykolog i Scleroseforeningen, er vært sammen med Anne Sofie Troels, som selv er vokset op med en far, der har sclerose. De får besøg af andre unge pårørende for at snakke sammen om noget af det, der fylder, når man har sclerose i familien.

Vi håber, du har lyst til at lytte med. Og husk, har du selv brug for at snakke med nogen, eller har du ideer til vores podcast, så skriv til os. Se kontakt information i episodebeskrivelserne.
Hvordan er det egentlig at vokse op med en forælder, der har sclerose? Er det OK at tale åbent om sygdommen, og hvad sker der, når vi ikke gør? Mette Sloth, som til daglig er psykolog i Scleroseforeningen, er vært sammen med Anne Sofie Troels, som selv er vokset op med en far, der har sclerose. De får besøg af andre unge pårørende for at snakke sammen om noget af det, der fylder, når man har sclerose i familien. Vi håber, du har lyst til at lytte med. Og husk, har du selv brug for at snakke med nogen, eller har du ideer til vores podcast, så skriv til os. Se kontakt information i episodebeskrivelserne. read more read less
 • Afsnit 4: Sæt ord på de forbudte følelser
  17 Dec, 2020 - 26:13
 • Afsnit 3: Et tætpakket ungdomsoprør
  17 Dec, 2020 - 24:53
 • Afsnit 2: Vidt forskellige oplevelser
  17 Dec, 2020 - 22:41
 • Afsnit 1: Plads til dit eget liv
  17 Dec, 2020 - 24:55
 • There are no episodes.
Loading