#EdheTi RADIOIMMAGINARIA - show cover
#EdheTi RADIOIMMAGINARIA

#EdheTi RADIOIMMAGINARIA

Created by: RADIOIMMAGINARIA
321 Plays 321 Plays 491 Downloads 491 Downloads
Radioimmaginaria Edhe Ti
Radioimmaginaria flet te gjitha gjuhet e botës.
Radioimmaginaria është e para dhë e vetmja rrjetë mediatike për adoleshentët nga 11deri ne 17 vjec.
Jemi adoleshentë, duam të themi cfar mendojmë dhe kjo eshtë metoda më e mirë per ta bërë, për te transmetuar mendimet qe kemi ne kokë.
Duhen imagjinatë, nje mikrofonë dhe #SytëLartë
Copyright 2018 - Spreaker Inc. - Create a podcast - New York, NY
Help