Podcast Cover

Maj og Magten

  Mange mennesker er hver eneste dag i berøring med dele af vores velfærdssamfund, fordi de for en tid har brug for en hjælpende hånd, støtte eller sundhedsbehandling. Og mens mange...

  show more
  Mange mennesker er hver eneste dag i berøring med dele af vores velfærdssamfund, fordi de for en tid har brug for en hjælpende hånd, støtte eller sundhedsbehandling. Og mens mange får et godt forløb, fx i psykiatrien, jobcentret, eller i sundhedsvæsenet, så findes der også hver eneste dag mennesker, der bliver udsat for en stærkt urimelig behandling, som slet ikke står mål med det, der skulle kunne forventes af vores velfærdssamfund. Eller systemet som det også kaldes i mindre flatterende vendinger.

  Heldigvis findes der passionerede, dygtige fagpersoner, som hver eneste dag kæmper for de mennesker, der ikke selv har kræfterne eller evnerne til at gå op imod systemet og kæmpe for sig selv. Og det er nogle af dem, du skal møde i podcastserien "Maj og Magten".

  De medvirkende i programmet går ofte en ekstra mil for at hjælpe syge, sårbare og udsatte mennesker, og de kæmper indædt imod uhensigtsmæssige regler, urimelig lovgivning, dårlig kultur og økonomiske besparelser. For det kan gøre stor skade på det enkelte menneske, når der ikke er gode ressourcer nok til at hjælpe dem tilstrækkeligt. Eller måske ikke politisk vilje til at hjælpe på en rimelig og anstændig måde.

  Målgruppen for podcasten er alle der interesserer sig for mennesker med en stærk historie, mennesker med store hjerter for syge, sårbare og udsatte mennesker samt en passion for deres arbejde og kampen mod magten og systemovergreb. Ord som retssikkerhed, social retfærdighed og indignation går igen i flere af samtalerne, og jeg er helt sikker på, at mange ville være fortabte uden disse menneskers energi og lyst til at kæmpe for andres og vores allesammens rettigheder. 

  Velkommen til "Maj og Magten".
  show less
  Contacts
  Information

  Looks like you don't have any active episode

  Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

  Current

  Podcast Cover

  Looks like you don't have any episodes in your queue

  Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

  Next Up

  Episode Cover Episode Cover

  It's so quiet here...

  Time to discover new episodes!

  Discover
  Your Library
  Search