Podcast Cover

Jezus Spreekt

  Jezus spreekt ...tot jou en tot deze hele wereld... Dit is een uitnodiging voor een groots experiment. Geef voor een moment de vooroordelen van jouw menselijke gevestigde orde op en...

  show more
  Jezus spreekt

  ...tot jou en tot deze hele wereld...

  Dit is een uitnodiging voor een groots experiment. Geef voor een moment de vooroordelen van jouw menselijke gevestigde orde op en luister met je hart naar deze woorden. Luister opnieuw, en steeds opnieuw. Laat deze boodschap van waarheid en liefde aan alle rede voorbijgaan en je zult zien hoe snel de rede zal volgen als je geest zich opent voor het vreugdevolle licht van jouw hereniging met de eeuwig scheppende geest van God.

  Wie je ook denkt dat je bent, waar je ook lijkt te zijn in de wanhopige chaos die deze wereld is, laat de adem van deze tijdloze stem van een verrezen geest opnieuw de oude herinnering aanwakkeren van je volmaakte werkelijkheid. Nu word je opgeroepen om het enige doel te volbrengen dat ooit gegeven zou kunnen worden voor jouw tijdelijk verblijf in deze betekenisloze wereld van eenzaamheid en dood. Dat doel is jouw ontsnapping aan de wereld door de boodschap van verlossing die je nu in je handen hebt.

  Hij is verrezen.
  Hij is inderdaad verrezen!
  show less
  Contacts
  Information

  Looks like you don't have any active episode

  Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

  Current

  Podcast Cover

  Looks like you don't have any episodes in your queue

  Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

  Next Up

  Episode Cover Episode Cover

  It's so quiet here...

  Time to discover new episodes!

  Discover
  Your Library
  Search