00:00
58:28
Tragedier staplas på hög och till slut så blir många avtrubbade, men efter att ha hört om denne 9-årige grabb så kunde man inte låta bli att tänka tillbaka till (en annan värld) när man själv var en grabb i lekparken - Dina och mina minnen KAN INTE BLI MER OLIKA från vilka minnen som denne grabb som växer upp nu kommer ta med sig. Denne grabb som AVGUDADE lekparken med linbanan som låg i närheten... mitt i ett miljonprogramsområde. Denne utstötte "svennebanan" som får höra att "alla svenskar ska sprängas," och efter en tid av många tårar så tog mamman och grabben tre bussar för att ta sig till en annan lekplats med en linbana där han konstaterade: "ÅH! Jag kan SE, på dom här barnen att ingen kommer reta mig, eller säga att jag är en Svensson," när han insåg att det bara fanns etniskt svenska barn på lekplatsen. Missa inte detta program - Denna tankeställare.

ORDET TACKSAM RÄCKER INTE FÖR ATT BESKRIVA VAD MAN KÄNNER NÄR DU SOM LYSSNAR GER DITT STÖD TILL DENNA PODD SÅ ATT VI KAN FORTSÄTTA LYFTA FRAM VANLIGA SVENSKARS BERÄTTELSER FRÅN DETTA LAND SOM BEFINNER SIG I FRITT FALL - TACK, FÖR JUST DIN HJÄLP:
Swish: 073 846 37 64
Meddelande: Gåva

Jag välkomnar både programmets gäster, och er som lyssnar denna lördag den 19 augusti 2023 till detta hjärtskärande program, och vi diskuterar:
* Jämför dessa barndomsminnen med dina.
* En (av få) som trots livsfara vågar göra det rätta.
* Det är inte bara i filmen "Psycho" som det står en flåsande man bakom väggen.
* Vem har rätten till fosterjorden?
* Får (riktiga) svenskar tigga om pengar utan att ge något tillbaka?

MEDVERKANDE:
Programledare: Lelle Johansson.
Gäster: Lennart Matikainen, Johan Widén & Elisabeth Engman
(PROGRAMMETS BILD: Johan Widén som barn till vänster, och Lelle Johansson på traktorn)

VI SÖKER NYA GÄSTER:
VERKLIGHETSCHECKEN@GMAIL.COM

Förra programmet:
KVINNOR FÅR BÄRA SKULDEN - "BORDE HA KRÄVT GIFTEMÅL INNAN SEX"
https://www.spreaker.com/user/verklighetschecken/kvinnor-faar-baera-skulden-borde-ha-krae

Alla program:
https://www.spreaker.com/show/verklighetschecken

NÄSTA NYA PROGRAM: Lördagen den 26 augusti

Du hittar även Verklighetschecken här:
RUMBLE
https://rumble.com/c/c-2636134
PODDTOPPEN:
https://poddtoppen.se/podcast/1516623687/verklighetschecken
SPOTIFY:
https://open.spotify.com/show/3Lvy0LS8zfffv7ad60Lwqo
iTUNES:
https://podcasts.apple.com/us/podcast/verklighetschecken/id1516623687?uo=4

VECKANS TIPS

LELLE
Asagraum - Impure Fire
https://www.youtube.com/watch?v=5UTPVYdDkUo&ab_channel=BlackMetalPromotion

LENNART
Christina Grossi - Barcelona avtalet
https://youtu.be/o1awyRmjG7Y

ELISABETH
Barbie (2023)
https://www.imdb.com/title/tt1517268/

JOHAN
Peter LeMArc, Håll om mig
https://open.spotify.com/track/2KqY5Bvi0l2wNyWYpzzrDr?si=9972bf6c27314aae
Tragedier staplas på hög och till slut så blir många avtrubbade, men efter att ha hört om denne 9-årige grabb så kunde man inte låta bli att tänka tillbaka till (en annan värld) när man själv var en grabb i lekparken - Dina och mina minnen KAN INTE BLI MER OLIKA från vilka minnen som denne grabb som växer upp nu kommer ta med sig. Denne grabb som AVGUDADE lekparken med linbanan som låg i närheten... mitt i ett miljonprogramsområde. Denne utstötte "svennebanan" som får höra att "alla svenskar ska sprängas," och efter en tid av många tårar så tog mamman och grabben tre bussar för att ta sig till en annan lekplats med en linbana där han konstaterade: "ÅH! Jag kan SE, på dom här barnen att ingen kommer reta mig, eller säga att jag är en Svensson," när han insåg att det bara fanns etniskt svenska barn på lekplatsen. Missa inte detta program - Denna tankeställare. ORDET TACKSAM RÄCKER INTE FÖR ATT BESKRIVA VAD MAN KÄNNER NÄR DU SOM LYSSNAR GER DITT STÖD TILL DENNA PODD SÅ ATT VI KAN FORTSÄTTA LYFTA FRAM VANLIGA SVENSKARS BERÄTTELSER FRÅN DETTA LAND SOM BEFINNER SIG I FRITT FALL - TACK, FÖR JUST DIN HJÄLP: Swish: 073 846 37 64 Meddelande: Gåva Jag välkomnar både programmets gäster, och er som lyssnar denna lördag den 19 augusti 2023 till detta hjärtskärande program, och vi diskuterar: * Jämför dessa barndomsminnen med dina. * En (av få) som trots livsfara vågar göra det rätta. * Det är inte bara i filmen "Psycho" som det står en flåsande man bakom väggen. * Vem har rätten till fosterjorden? * Får (riktiga) svenskar tigga om pengar utan att ge något tillbaka? MEDVERKANDE: Programledare: Lelle Johansson. Gäster: Lennart Matikainen, Johan Widén & Elisabeth Engman (PROGRAMMETS BILD: Johan Widén som barn till vänster, och Lelle Johansson på traktorn) VI SÖKER NYA GÄSTER: VERKLIGHETSCHECKEN@GMAIL.COM Förra programmet: KVINNOR FÅR BÄRA SKULDEN - "BORDE HA KRÄVT GIFTEMÅL INNAN SEX" https://www.spreaker.com/user/verklighetschecken/kvinnor-faar-baera-skulden-borde-ha-krae Alla program: https://www.spreaker.com/show/verklighetschecken NÄSTA NYA PROGRAM: Lördagen den 26 augusti Du hittar även Verklighetschecken här: RUMBLE https://rumble.com/c/c-2636134 PODDTOPPEN: https://poddtoppen.se/podcast/1516623687/verklighetschecken SPOTIFY: https://open.spotify.com/show/3Lvy0LS8zfffv7ad60Lwqo iTUNES: https://podcasts.apple.com/us/podcast/verklighetschecken/id1516623687?uo=4 VECKANS TIPS LELLE Asagraum - Impure Fire https://www.youtube.com/watch?v=5UTPVYdDkUo&ab_channel=BlackMetalPromotion LENNART Christina Grossi - Barcelona avtalet https://youtu.be/o1awyRmjG7Y ELISABETH Barbie (2023) https://www.imdb.com/title/tt1517268/ JOHAN Peter LeMArc, Håll om mig https://open.spotify.com/track/2KqY5Bvi0l2wNyWYpzzrDr?si=9972bf6c27314aae read more read less

4 months ago #brott, #förort, #getto, #invandrargäng, #invandring, #islam, #lekpark, #mobbning, #muslimer, #mångkultur, #podcast, #podd, #politik, #radio, #skola, #socialdemokraterna, #sverigedemokraterna, #tiggare, #verklighetschecken