00:00
61:15
Jimmie Åkesson konstaterade det självklara: "Tar man hit Mellanöstern så blir Sverige mer som Mellanöstern," och är det något som har blivit allt vanligare och ödelägger samhällsordningen så är det tacksamhetsskuld mellan familjer, släkter och vänner. Idag får ni höra om ett praktexempel på vilka problem som tacksamhetsskuld leder till. Vi tar upp en chef som pressas till att ge en nära vän till familjen plats på ett äldreboende - Där det inte ens finns någon plats. Men, ett nej är inte ett alternativ. Familjens vän SKA längst fram i kön och in nu direkt! Missa inte det här programmet!

!!!AKUT BEHOV AV STÖD!!! OM NI VILL HA OSS KVAR HÄR I ETERN EFTER DEN 31 MAJ! IDAG ÄR DET DEN 27, OCH TORSDAGENS UPPDATERING OM DONATIONER VISAR ATT 1000 KR SAKNAS. SÅ OM INTE NÅGRA VÄLDIGT GENERÖSA DONATIONER (SOM TACKSAMT TAS EMOT) KOMMER IN NU UNDER DOM ALLRA SISTA DAGARNA, SÅ BLIR DET ETT MOTVILLIGT TACK OCH ADJÖ FRÅN OSS:
Swish: 073 846 37 64
Meddelande: Gåva

Lördagen den 27 maj:
* Invandrad tacksamhetsskuld utplånar samhällsordningen.
* Farfar vill krama barnbarn - Mamman gråter av ilska och vill läxa upp farfarn om: "Kroppsgränser, samtycke och integritet."
* Misshandlad, mordhotad och anklagad för att inte vara oskuld av sin man - ÄNDÅ "gör det ont" i den muslimska kvinnan för att hon "MÅSTE BE honom om att bli kysst."
* När den självcentrerade feminismen slår till, så försvinner ungarna ur skallen direkt.
* Sommarens pilska stirrande är här.

MEDVERKANDE:
Programledare: Lelle Johansson.
Gäster: Lennart Matikainen, Carl Schiller & Johan Widén

VI SÖKER NYA GÄSTER:
VERKLIGHETSCHECKEN@GMAIL.COM

Förra programmet:
SLÖJKVINNA FÅR INTE VISA HÅR - SVENSK KVINNA VILL VISA PUBISHÅR
https://www.spreaker.com/user/verklighetschecken/sloejkvinna-faar-inte-visa-haar-svensk-k

Alla program:
https://www.spreaker.com/show/verklighetschecken

NÄSTA NYA PROGRAM:
Om tusenlappen som fattas kommer in nu, så är vi tillbaka lördagen den 3 juni

Du hittar även Verklighetschecken här:

RUMBLE
https://rumble.com/c/c-2636134
PODDTOPPEN:
https://poddtoppen.se/podcast/1516623687/verklighetschecken
SPOTIFY:
https://open.spotify.com/show/3Lvy0LS8zfffv7ad60Lwqo
iTUNES:
https://podcasts.apple.com/us/podcast/verklighetschecken/id1516623687?uo=4

VECKANS TIPS

LELLE
Horde of hel - Standard Nordland
https://youtu.be/yt5_qwNgzxA

JOHAN
Slash ”Ghost”
https://open.spotify.com/track/7m7CwmI6gUyG1I1UAPVCpr?si=rJha2VX0TTGTFNT73iAWlA

LENNART
Sign of The Time
https://youtu.be/RRjn8b-BCq0

CALLE
RUSSIA'S ALCATRAZ - The toughest prison on Fire Island
https://www.youtube.com/watch?v=3WSHYP-CYmc&ab_channel=WELTDocumentary
Jimmie Åkesson konstaterade det självklara: "Tar man hit Mellanöstern så blir Sverige mer som Mellanöstern," och är det något som har blivit allt vanligare och ödelägger samhällsordningen så är det tacksamhetsskuld mellan familjer, släkter och vänner. Idag får ni höra om ett praktexempel på vilka problem som tacksamhetsskuld leder till. Vi tar upp en chef som pressas till att ge en nära vän till familjen plats på ett äldreboende - Där det inte ens finns någon plats. Men, ett nej är inte ett alternativ. Familjens vän SKA längst fram i kön och in nu direkt! Missa inte det här programmet! !!!AKUT BEHOV AV STÖD!!! OM NI VILL HA OSS KVAR HÄR I ETERN EFTER DEN 31 MAJ! IDAG ÄR DET DEN 27, OCH TORSDAGENS UPPDATERING OM DONATIONER VISAR ATT 1000 KR SAKNAS. SÅ OM INTE NÅGRA VÄLDIGT GENERÖSA DONATIONER (SOM TACKSAMT TAS EMOT) KOMMER IN NU UNDER DOM ALLRA SISTA DAGARNA, SÅ BLIR DET ETT MOTVILLIGT TACK OCH ADJÖ FRÅN OSS: Swish: 073 846 37 64 Meddelande: Gåva Lördagen den 27 maj: * Invandrad tacksamhetsskuld utplånar samhällsordningen. * Farfar vill krama barnbarn - Mamman gråter av ilska och vill läxa upp farfarn om: "Kroppsgränser, samtycke och integritet." * Misshandlad, mordhotad och anklagad för att inte vara oskuld av sin man - ÄNDÅ "gör det ont" i den muslimska kvinnan för att hon "MÅSTE BE honom om att bli kysst." * När den självcentrerade feminismen slår till, så försvinner ungarna ur skallen direkt. * Sommarens pilska stirrande är här. MEDVERKANDE: Programledare: Lelle Johansson. Gäster: Lennart Matikainen, Carl Schiller & Johan Widén VI SÖKER NYA GÄSTER: VERKLIGHETSCHECKEN@GMAIL.COM Förra programmet: SLÖJKVINNA FÅR INTE VISA HÅR - SVENSK KVINNA VILL VISA PUBISHÅR https://www.spreaker.com/user/verklighetschecken/sloejkvinna-faar-inte-visa-haar-svensk-k Alla program: https://www.spreaker.com/show/verklighetschecken NÄSTA NYA PROGRAM: Om tusenlappen som fattas kommer in nu, så är vi tillbaka lördagen den 3 juni Du hittar även Verklighetschecken här: RUMBLE https://rumble.com/c/c-2636134 PODDTOPPEN: https://poddtoppen.se/podcast/1516623687/verklighetschecken SPOTIFY: https://open.spotify.com/show/3Lvy0LS8zfffv7ad60Lwqo iTUNES: https://podcasts.apple.com/us/podcast/verklighetschecken/id1516623687?uo=4 VECKANS TIPS LELLE Horde of hel - Standard Nordland https://youtu.be/yt5_qwNgzxA JOHAN Slash ”Ghost” https://open.spotify.com/track/7m7CwmI6gUyG1I1UAPVCpr?si=rJha2VX0TTGTFNT73iAWlA LENNART Sign of The Time https://youtu.be/RRjn8b-BCq0 CALLE RUSSIA'S ALCATRAZ - The toughest prison on Fire Island https://www.youtube.com/watch?v=3WSHYP-CYmc&ab_channel=WELTDocumentary read more read less

6 months ago #brott, #feminism, #genus, #invandring, #islam, #misshandel, #muslimer, #mångkultur, #podcast, #podd, #polis, #politik, #radio, #socialdemokraterna, #sverigedemokraterna, #verklighetschecken