00:00
48:05
Igennem 47 år og 80 (!) produktioner er det dokumentarfilmenes Grand Old Man, der gæster studiet i denne podcast. I 2021 brød Per Wennick med sine principper om at være i baggrunden og blotlagde en fortælling om sin barndom ”Jagten på mig selv”, som rystede seerne. Men i denne podcast går vi ned i maskinrummet på Per Wennicks arbejdsmetode hvor tid er tillid, etikken er i fokus – og natlige spekulationer om produktionernes kvalitet får Per Wennick til at trave over gulvet.

Og jo; den elegante mand fortæller også forbløffende fortællinger!
Læn dig tilbage og nyd den rolige lydside fra manden der har skildret danskernes billedside.
Igennem 47 år og 80 (!) produktioner er det dokumentarfilmenes Grand Old Man, der gæster studiet i denne podcast. I 2021 brød Per Wennick med sine principper om at være i baggrunden og blotlagde en fortælling om sin barndom ”Jagten på mig selv”, som rystede seerne. Men i denne podcast går vi ned i maskinrummet på Per Wennicks arbejdsmetode hvor tid er tillid, etikken er i fokus – og natlige spekulationer om produktionernes kvalitet får Per Wennick til at trave over gulvet. Og jo; den elegante mand fortæller også forbløffende fortællinger! Læn dig tilbage og nyd den rolige lydside fra manden der har skildret danskernes billedside. read more read less

about 1 year ago #børnehjem, #dokumentar, #dokumentarisme, #dorterømer, #dr, #overgreb, #perwennick, #tvivl