00:00
53:29
Fra vi er omkring 6 år bliver vi “overladt” i skolens hænder. Der er ingen tvivl om, at folkeskolen har kæmpestor betydning for børn og unges tilgang til sig selv og det samfund, de skal til at ud i – men hvordan er det egentligt at være elev i Danmarks skoler? Det spørger vi Mina og Ida om i denne episode.

Magten ligger hos den ældste del af befolkningen, og det ser ikke ud til at de har tænkt sig at videregive den. Endnu.

For at opnå forandring må man have magt – men hvordan opnås magt? Manila Ghafuri vil i denne programserie belyse magt fra alle vinkler og undersøge, hvordan hun og andre unge kan tage den.
Fra vi er omkring 6 år bliver vi “overladt” i skolens hænder. Der er ingen tvivl om, at folkeskolen har kæmpestor betydning for børn og unges tilgang til sig selv og det samfund, de skal til at ud i – men hvordan er det egentligt at være elev i Danmarks skoler? Det spørger vi Mina og Ida om i denne episode. Magten ligger hos den ældste del af befolkningen, og det ser ikke ud til at de har tænkt sig at videregive den. Endnu. For at opnå forandring må man have magt – men hvordan opnås magt? Manila Ghafuri vil i denne programserie belyse magt fra alle vinkler og undersøge, hvordan hun og andre unge kan tage den. read more read less

about 1 year ago #demokrati, #skole, #ungdom