00:00
22:05
Hi ha pocs llocs a Catalunya on es puguin veure alhora les 4 espècies de voltors presents al territori: voltor comú (Gyps fulvus), voltor negre (Aegypius monachus), aufrany (Neophron percnopterus) i trencalòs (Gypaetus barbatus).

Però nosaltres les vam veure totes en un matí. On? A la Serra de Boumort, al Pallars Jussà. Aquí és on treballa l’Albert Cereza, ambientòleg i propietari de Salvatgines, una empresa dedicada a l’observació de fauna i diferents serveis ambientals.

Avui l’Albert no només ens explica la importància d’aquestes aus carronyeres, sinó que li dona la volta a la mala visió que es té sobre aquestes aus i a més opina sobre el conflicte amb la ramaderia.

Escolta aquest episodi si vols saber per què els voltors són tot el contrari al que la gent imagina.

Amb les veus de l’Andrea Camacho Manzaneda i la Marta Josa Bordell.

Instagram Albert @salvatgines Pàgina web www.salvatgines.com
Instagram @ovella_verda
Twitter @ovella_verda
TikTok @ovella_verda
YouTube L'Ovella Verda
Contacte: equipovellaverda@gmail.com
Hi ha pocs llocs a Catalunya on es puguin veure alhora les 4 espècies de voltors presents al territori: voltor comú (Gyps fulvus), voltor negre (Aegypius monachus), aufrany (Neophron percnopterus) i trencalòs (Gypaetus barbatus). Però nosaltres les vam veure totes en un matí. On? A la Serra de Boumort, al Pallars Jussà. Aquí és on treballa l’Albert Cereza, ambientòleg i propietari de Salvatgines, una empresa dedicada a l’observació de fauna i diferents serveis ambientals. Avui l’Albert no només ens explica la importància d’aquestes aus carronyeres, sinó que li dona la volta a la mala visió que es té sobre aquestes aus i a més opina sobre el conflicte amb la ramaderia. Escolta aquest episodi si vols saber per què els voltors són tot el contrari al que la gent imagina. Amb les veus de l’Andrea Camacho Manzaneda i la Marta Josa Bordell. Instagram Albert @salvatgines Pàgina web www.salvatgines.com Instagram @ovella_verda Twitter @ovella_verda TikTok @ovella_verda YouTube L'Ovella Verda Contacte: equipovellaverda@gmail.com read more read less

10 months ago #ambientals, #biodiversitat, #català, #ovella, #pallars, #sostenibilitat, #verda, #voltors