00:00
17:24
Een burn-out en relatieproblemen heb je nooit alleen: Je relatie, kinderen, vrienden, collega’s, medewerkers, klanten; iedereen heeft er in meer of mindere mate last van.

Kijk bijvoorbeeld eens naar je partner; hoeveel moet die wel niet van je houden om al jouw ellende en groeiende angsten en onzekerheden steeds maar weer op te vangen.

Om steeds maar weer die chagrijnige antwoorden te accepteren. Die klaagzangen aan te horen, weer een feestje af te moeten zeggen.

Hoe moeten ze jou en je burnout snappen? Je snapt het zelf niet eens.

Overdag doe je je stinkende best om je bedrijf draaiende te houden en probeer je medewerkers en klanten tevreden te houden, maar thuis raken ze steeds meer teleurgesteld in je.

Om je relatie te redden en een echtscheiding te voorkomen dien je eerst en vooral aan jezelf te werken. Jij bent degene die moet veranderen!

Meer weten? Kijk eens op mijn website: https://verheijdenconsult.nl
Een burn-out en relatieproblemen heb je nooit alleen: Je relatie, kinderen, vrienden, collega’s, medewerkers, klanten; iedereen heeft er in meer of mindere mate last van. Kijk bijvoorbeeld eens naar je partner; hoeveel moet die wel niet van je houden om al jouw ellende en groeiende angsten en onzekerheden steeds maar weer op te vangen. Om steeds maar weer die chagrijnige antwoorden te accepteren. Die klaagzangen aan te horen, weer een feestje af te moeten zeggen. Hoe moeten ze jou en je burnout snappen? Je snapt het zelf niet eens. Overdag doe je je stinkende best om je bedrijf draaiende te houden en probeer je medewerkers en klanten tevreden te houden, maar thuis raken ze steeds meer teleurgesteld in je. Om je relatie te redden en een echtscheiding te voorkomen dien je eerst en vooral aan jezelf te werken. Jij bent degene die moet veranderen! Meer weten? Kijk eens op mijn website: https://verheijdenconsult.nl read more read less

4 months ago #burn-out, #burnout, #burnoutteslimaf, #coac, #coaching, #echtscheiding, #huwelijksproblemen, #josverheijden, #relatieproblemen, #vechtscheiding