00:00
27:59
Midt i Corona-nedlukning nummer 2 (eller 3) har vores reporter Nicolai Zwinge sendt mikrofonen til Berlin.

Mød Jens Malling, han er journalist, og så er han en blandt mange udlandsfreelancere. Jens bor i Berlin; men han skriver mest (og helst) om landene fra den gamle øst-blok. Nicolai har talt med Jens om, hvorfor det lige blev øst-blokken, og om hvordan man lever af det som freelancer.

Hør Jens’ historie, en historie der blandt andet har ført ham til en historie om minedrift og brud på menneskerettigheder i Armenien.

Sæsonafslutningen er optaget midt i en Corona-nedlukning. Hvordan laver man lyd midt i en Coronanedlukning? Hør de gode råd fra Tue og Nicolai.

Medvirkende: Jens Malling. Vært: Tue Sørensen. Reporter: Nicolai Zwinge

Musik: Ketil Sejersen fra Gravitated Sound Studio. Redaktion: Nina Trige Andersen, Katrine Nadia Jørgensen og Kristian Eskildsen. Produceret af Nicolai Zwinge for FreelanceGruppen.

Podcasten er produceret med støtte fra Ophavsretsfonde i Dansk Journalistforbund.

Du kan skrive til redaktionen på podcast@freelancegruppen.dk

Links
Læs Jens’ artikler om minen i Armenien her:
http://jensmalling.dk/?page_id=3545

Læs mere om Jens’ bog her:
https://www.saxo.com/dk/kobberminen-i-armenien-e28093-og-danmarks-brud-paa-menneskerettighederne_jens-malling_paperback_9788740499780

Inspiration til lyd-optagelser på afstand. Find de programmer, Tue talte om her:
https://zencastr.com (optage interviews på afstand).
Report-it (App til optagelser). Find App’en i App Store eller på Google Play.

Læs mere om FreelanceGruppens medlemsundersøgelse her:
https://journalistforbundet.dk/freelancegruppen/nyhed/freelancegruppens-medlemsundersoegelse-saa-blev-vi-klogere

Du kan finde tips og hjælp i freelanceguiden.
Find den på https://360freelanceguide.dk

Du kan finde alle episoder af FreelanceGruppens Podcast her:
http://freelancegruppen.dk/podcast
Midt i Corona-nedlukning nummer 2 (eller 3) har vores reporter Nicolai Zwinge sendt mikrofonen til Berlin. Mød Jens Malling, han er journalist, og så er han en blandt mange udlandsfreelancere. Jens bor i Berlin; men han skriver mest (og helst) om landene fra den gamle øst-blok. Nicolai har talt med Jens om, hvorfor det lige blev øst-blokken, og om hvordan man lever af det som freelancer. Hør Jens’ historie, en historie der blandt andet har ført ham til en historie om minedrift og brud på menneskerettigheder i Armenien. Sæsonafslutningen er optaget midt i en Corona-nedlukning. Hvordan laver man lyd midt i en Coronanedlukning? Hør de gode råd fra Tue og Nicolai. Medvirkende: Jens Malling. Vært: Tue Sørensen. Reporter: Nicolai Zwinge Musik: Ketil Sejersen fra Gravitated Sound Studio. Redaktion: Nina Trige Andersen, Katrine Nadia Jørgensen og Kristian Eskildsen. Produceret af Nicolai Zwinge for FreelanceGruppen. Podcasten er produceret med støtte fra Ophavsretsfonde i Dansk Journalistforbund. Du kan skrive til redaktionen på podcast@freelancegruppen.dk Links Læs Jens’ artikler om minen i Armenien her: http://jensmalling.dk/?page_id=3545 Læs mere om Jens’ bog her: https://www.saxo.com/dk/kobberminen-i-armenien-e28093-og-danmarks-brud-paa-menneskerettighederne_jens-malling_paperback_9788740499780 Inspiration til lyd-optagelser på afstand. Find de programmer, Tue talte om her: https://zencastr.com (optage interviews på afstand). Report-it (App til optagelser). Find App’en i App Store eller på Google Play. Læs mere om FreelanceGruppens medlemsundersøgelse her: https://journalistforbundet.dk/freelancegruppen/nyhed/freelancegruppens-medlemsundersoegelse-saa-blev-vi-klogere Du kan finde tips og hjælp i freelanceguiden. Find den på https://360freelanceguide.dk Du kan finde alle episoder af FreelanceGruppens Podcast her: http://freelancegruppen.dk/podcast read more read less

2 years ago #freelancegruppen, #freelancer, #journalism, #journalistik, #korrespondent, #medier