Berlingske Media

Berlingske Media

94 Followers 94 Followers
Profile
Episodes Shows
 • 1257 Amalienborg
  1257 Amalienborg
  Category: News & Information
  1 Episode
  1257 Amalienborg - podcasten, der tager monarkiet alvorligt. Vi går både nysgerrig og kritisk til kongehuset som konstitutionel kerne i Danmark. Vi dækker de vigtigste begivenheder og tendenser: Fra statsbesøg over nytårstalen og sociale medier til betydningen for erhvervslivet. Udkommer hver fjerde uge. Vært: Jakob Steen Olsen.
 • CARLSBERG 1883 – En vild historie om øl
  Sponseret indhold fra Carlsberg

  CARLSBERG 1883 – En vild historie om øl

  I 1883 gjorde man på Carlsberg en opdagelse, der kom til at ændre øllets historie for evigt. Man fandt ud af, hvordan man kunne isolere og dermed rendyrke gær, og dét banede vejen for det moderne øl, som vi kender det i dag. 125 år senere gjorde man – i de ... See More
 • Carlsberg, fremskridt siden 1847
  #Annonce: Fremskridt siden 1847, er en historiefortælling om J.C. Jacobsens arv, ‘De gyldne ord’ og Carlsbergs formål om altid at gøre det bedre.

  Du kan blandt andet lytte til hvorfor Carlsberg blev grundlagt på Valby Bakke i 1847, hvordan pH-skalaen blev opfundet på Carlsberg i 1909, og høre om Carlsbergs arbejde med bæredygtige ... See More
 • Dine penge
  Dine penge
  Category: Finance
  10 Episodes
  Sådan bliver du rig!

  »Dine penge« guider dig gennem de vigtigste områder af din privatøkonomi - fra forbrug og opsparing til investering, aktier og pension. Eksperter og gæster i studiet hjælper dig med alt fra det første boligkøb til skat, gæld og pension og giver gode råd til, hvordan du får formuen til at vokse.

  Læs mere på ... See More
 • Emma Gad - For Evigt
  Emma Gad - For Evigt
  Category: Culture
  1 Episode
  Skal mænd fortsat holde døren for kvinder? Hvordan opfører man sig ordentligt overfor sin eks-kæreste? Et veloplagt panel besvarer de spørgsmål, der møder det moderne menneske, der gerne vil opføre sig ordentligt - og holder deres holdninger op mod Emma Gads klassiker "Takt og Tone", der fylder 100 år i år. Nyt afsnit hver ... See More
 • Hårnålens Værdi - Thomas Jarolics
  Salgscoachen Thomas Jarolics har sat sig for at bytte sig fra en næsten værdiløs hårnål til et eksklusivt Rolex-ur i første sæson af Berlingske Business' nye podcast »Hårnålens Værdi«. Men det kan også være, han ender med en strandvejsvilla eller ingenting.
  Følg med på instagram "Salgstalen"
  Jarolics.dk
 • Helt væk med Hemmingsen
  Har du mistet en genstand eller kontakten til en barndomsven? Er dit kæledyr løbet væk, eller ville du bare ønske, at du var gået hen til den søde pige, da du havde chancen?

  "Helt Væk med Hemmingsen" er en podcast, der hjælper dig med at finde det, du søger. Instagram-fænomenet Anders Hemmingsen bestyrer hittegodskontoret i ... See More
 •  
  hjem
  0 Episodes
 • Hjørnekontoret
  Hjørnekontoret
  Category: Business
  10 Episodes
  I podcasten »Hjørnekontoret« åbner Danmarks mest anerkendte topchefer døren til en ellers lukket verden. De viser lytteren vejen til direktørjobbet, og hvad det kræver, når man først sidder på hjørnekontoret.

  »Hjørnekontoret« med Ane Cortzen udgives af Berlingske Business og er sponsoreret af Nordea.
 • K-Magazine
  K-Magazine
  Category: Auto racing
  1 Episode
  B.T.s podcast om Kevin Magnussen og Formel 1.
  Medvirkende: Stine Braunschweig, Daniel Remar, Peter Nygaard, Ronnie Bremer, Mikkel Mac.
 • Malstrøm - med Poul Høi
  Malstrøm - med Poul Høi
  Category: History
  1 Episode
  Malstrøm er podcasten om de store historiske dramaer, som skabte den tid, vi lever i. Det er historien fortalt som historier.
 • Succes Kriteriet
  Succes Kriteriet
  Category: Business
  30 Episodes
  »Succes Kriteriet« - et program om drømme og ambitioner.

  Følg iværksætterens vej fra den gode ide til investering, markedsføring og exit. »Succes Kriteriet« med Ane Cortzen udgives af Berlingske Business og er sponsoreret af Nordea.
 • Talentjagten
  Talentjagten
  Category: Business
  10 Episodes
  Er talent noget, man er født med, eller kan det læres undervejs? Berlingske Business’ nye podcast »Talentjagten« handler om dem, der kan lidt mere end de fleste - og som i en ung alder har vist vejen til succes.

  »Talentjagten« har Ane Cortzen som vært og udgives af Berlingske Business, sponsoreret af Nordea. Læs mere på ... See More
 • Vi elsker clickbait
  Vi elsker clickbait
  Category: News
  13 Episodes
  ‘Vi elsker clickbait’ er Danmarks første podcast dedikeret til den ædle journalistiske genre, alle elsker at hade. Hver uge tager programmets værter lytterne med rundt i clickbaitens forunderlige univers og diskuterer de mest klikkede nyheder fra BT og MX. Kort sagt: Vi elsker clickbait.
Followers
  Following
   Copyright 2018 - Spreaker Inc. a Voxnest Company - Create a podcast - New York, NY
   Help