00:00
70:16
Det første nummer af Seriemagasinet udkom blot 23 år efter, at Anden Verdenskrig var afsluttet. Det var en periode, hvor mange følte, at vi havde overlevet nazibacillen.
Derfor var en stor del af indholdet om Anden Verdenskrig humorserier som Messy Schmidtt eller tekstsider om slag og strategiske valg under krigen.
Jakob Melander er medvært, og i episoden trækker vi en parallel linje mellem krigsserierne i SM og hans nye roman, Sarons rose, hvor hovedpersonen Sigga Freitag er vokset op i skyggen af koncentrationslejren Sachsenhausen.
Lydklippet i episoden med dialog fra Sarons rose er indlæst af Martin Gries-Rosenthal og Sarah Boberg.
Det første nummer af Seriemagasinet udkom blot 23 år efter, at Anden Verdenskrig var afsluttet. Det var en periode, hvor mange følte, at vi havde overlevet nazibacillen. Derfor var en stor del af indholdet om Anden Verdenskrig humorserier som Messy Schmidtt eller tekstsider om slag og strategiske valg under krigen. Jakob Melander er medvært, og i episoden trækker vi en parallel linje mellem krigsserierne i SM og hans nye roman, Sarons rose, hvor hovedpersonen Sigga Freitag er vokset op i skyggen af koncentrationslejren Sachsenhausen. Lydklippet i episoden med dialog fra Sarons rose er indlæst af Martin Gries-Rosenthal og Sarah Boberg. read more read less

2 years ago #verdenifølgeseriemagasinet