00:00
22:08
I dette særafsnit smager vi på den sidste øl i denne omgang fra vores trofaste lytter Michael... og hvilken en!! Navnet er '3 Fonteinen Oude Gueze' fra det legendariske belgiske bryggeri Brouwerij 3 Fonteinen! En Geuze der samger som komikeren Andy Dick der tager til en enestående koncert bestående af bandet Green Day i et stort mashup med Danmarks Radios Pigekor der fortolker Carl Nielsens symfonier!
Spørgsmålet er om det er godt eller skidt?!

PS. Derudover skal vi også have afsluttet den hæsblæsende alkoholprocent-difference-konkurrence som har stået på mellem Jacob og Kenneth! Spørgsmålet er hvem der vinder efter den 41 afsnits lange dyst?!

Afsnittet er lavet i samarbejde med BeerByMike.dk

SKÅL!!

Huske at følge os på:
Instagram
Facebook
Untappd
I dette særafsnit smager vi på den sidste øl i denne omgang fra vores trofaste lytter Michael... og hvilken en!! Navnet er '3 Fonteinen Oude Gueze' fra det legendariske belgiske bryggeri Brouwerij 3 Fonteinen! En Geuze der samger som komikeren Andy Dick der tager til en enestående koncert bestående af bandet Green Day i et stort mashup med Danmarks Radios Pigekor der fortolker Carl Nielsens symfonier! Spørgsmålet er om det er godt eller skidt?! PS. Derudover skal vi også have afsluttet den hæsblæsende alkoholprocent-difference-konkurrence som har stået på mellem Jacob og Kenneth! Spørgsmålet er hvem der vinder efter den 41 afsnits lange dyst?! Afsnittet er lavet i samarbejde med BeerByMike.dk SKÅL!! Huske at følge os på: Instagram Facebook Untappd read more read less

4 months ago #3, #beer, #beerpodcast, #cheers, #craftbeer, #fonteinen, #geuze, #lambic, #skål, #sour, #øl, #ølpodcast