00:00
23:26
Jørgen Clevin tryller med pap. Han har også fortryllet utallige børn op gennem 60'erne, 70'erne og 80'erne, både på TV og i klasseværelset - for Jørgen Clevin var først og fremmest lærer. Og hvordan blev Tegning til Formning og senere til Billedkundskab? "Fritegning" inden for stregerne, og frigivelsen af børnenes kreativitet, er del af fortællingen om Jørgen Clevin og billedkunsten i skolen.

Den 10. og sidste episode af Lærerhistorie slutter med et brag, og Laura og Lasse takker af til alle, som har lyttet med.

Værter: Laura Sadjadi & Lasse Gravesen

Redigering: Lasse Gravesen
Jørgen Clevin tryller med pap. Han har også fortryllet utallige børn op gennem 60'erne, 70'erne og 80'erne, både på TV og i klasseværelset - for Jørgen Clevin var først og fremmest lærer. Og hvordan blev Tegning til Formning og senere til Billedkundskab? "Fritegning" inden for stregerne, og frigivelsen af børnenes kreativitet, er del af fortællingen om Jørgen Clevin og billedkunsten i skolen. Den 10. og sidste episode af Lærerhistorie slutter med et brag, og Laura og Lasse takker af til alle, som har lyttet med. Værter: Laura Sadjadi & Lasse Gravesen Redigering: Lasse Gravesen read more read less

about 1 year ago #historie, #lærer, #skole, #underviser, #undervisning