00:00
59:56
Amalie & Verner er i studiet og binder sløjfe på et historisk EM. Vi har interviews med assistenttræner på det danske kvindelandshold Kristian Mørch, kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen og direktør hos kvindelandsholdets hovedpartner Forenet Kredit Louise Mogensen.
Sammen med dem taler vi om, hvordan EM-slutrunden peger ind i fremtiden for det danske landshold og for kvindefodbold generelt. Derudover taler vi selvfølgelig om den fantastiske finale på Wembley, turneringens største profiler, skuffelser, overraskelser og kommer med vores indspark til turneringens hold. Så uanset om du har set alle kampe, blot nogle få eller slet ingen fra dette års EM, vil du komme helt med rundt om turneringen.
Sidst, men ikke mindst anbefaler vi selvfølgelig nogle fede kampe til den kommende uge, hvor du blandt andet kan se den danske Kvindeliga rundt omkring i landet.

Kvindefodboldpodcasten er lavet i samarbejde med vores partner fra Forenet Kredit.
Amalie & Verner er i studiet og binder sløjfe på et historisk EM. Vi har interviews med assistenttræner på det danske kvindelandshold Kristian Mørch, kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen og direktør hos kvindelandsholdets hovedpartner Forenet Kredit Louise Mogensen. Sammen med dem taler vi om, hvordan EM-slutrunden peger ind i fremtiden for det danske landshold og for kvindefodbold generelt. Derudover taler vi selvfølgelig om den fantastiske finale på Wembley, turneringens største profiler, skuffelser, overraskelser og kommer med vores indspark til turneringens hold. Så uanset om du har set alle kampe, blot nogle få eller slet ingen fra dette års EM, vil du komme helt med rundt om turneringen. Sidst, men ikke mindst anbefaler vi selvfølgelig nogle fede kampe til den kommende uge, hvor du blandt andet kan se den danske Kvindeliga rundt omkring i landet. Kvindefodboldpodcasten er lavet i samarbejde med vores partner fra Forenet Kredit. read more read less

about 1 year ago #fodbold, #kvindefodbold, #sport