00:00
30:58
Episode 26: Julespecial: Om sære undfangelser og forskellen på rigtigt og sandt
Et sort hår i livmoderen og andre måder at blive gravid på.
Der er saftsuseme forskel på, om noget er sandt, eller det er rigtigt!
Det skisma drøfter religionshistoriker Liselotte Horneman Kragh og journalist Kirsten Elley i denne jule-special af Livstykker.
Her falder juleevangeliet til jorden som en ren myte, og løjerlige måder at blive besvangret på er på tapetet. Hør også, hvorfor de stramme net, som juletræer sælge i, er en af de mest ægteskabs bevarende juleting, der er opfundet i nyere tid.
Udsendelsen blev sendt første gang d. 18.12.2020
Episode 26: Julespecial: Om sære undfangelser og forskellen på rigtigt og sandt Et sort hår i livmoderen og andre måder at blive gravid på. Der er saftsuseme forskel på, om noget er sandt, eller det er rigtigt! Det skisma drøfter religionshistoriker Liselotte Horneman Kragh og journalist Kirsten Elley i denne jule-special af Livstykker. Her falder juleevangeliet til jorden som en ren myte, og løjerlige måder at blive besvangret på er på tapetet. Hør også, hvorfor de stramme net, som juletræer sælge i, er en af de mest ægteskabs bevarende juleting, der er opfundet i nyere tid. Udsendelsen blev sendt første gang d. 18.12.2020 read more read less

about 1 year ago