00:00
50:35
De fleste har måske oplevet at gå lidt død i sin eksamenslæsning og miste overblikket over, hvordan man skal komme i mål med sit pensum før eksamensdagen står for døren. Men hvad gør man, når eksamensperioden virker helt uoverskuelig, og man slet ikke kan se enden på det?

Det tager Amalie og Laurits en snak om med Lena Pradhan, der er studievejleder på Arts, og har som en af sine hovedopgaver at vejlede studerende til et godt eksamensforløb. Her belyser Lena, hvordan vi kan få skabt et overblik i eksamensperioden, og deler gode råd og teknikker til at få et godt eksamensforløb.

I studiet får de to værter også besøg af de to universitetsstuderende Sara og Anna, som deler deres personlige oplevelser og erfaringer omkring forberedelsen til eksamener, og hvordan det føles at skulle til en reeksamen.

Værter: Amalie Damgaard og Laurits Broberg
Gæster: Anna Haugaard, Sara Ravens og Lena Pradhan

Producer: Astrid Kruse
Musik: Andreas Nim og Frederik Uglebjerg
De fleste har måske oplevet at gå lidt død i sin eksamenslæsning og miste overblikket over, hvordan man skal komme i mål med sit pensum før eksamensdagen står for døren. Men hvad gør man, når eksamensperioden virker helt uoverskuelig, og man slet ikke kan se enden på det? Det tager Amalie og Laurits en snak om med Lena Pradhan, der er studievejleder på Arts, og har som en af sine hovedopgaver at vejlede studerende til et godt eksamensforløb. Her belyser Lena, hvordan vi kan få skabt et overblik i eksamensperioden, og deler gode råd og teknikker til at få et godt eksamensforløb. I studiet får de to værter også besøg af de to universitetsstuderende Sara og Anna, som deler deres personlige oplevelser og erfaringer omkring forberedelsen til eksamener, og hvordan det føles at skulle til en reeksamen. Værter: Amalie Damgaard og Laurits Broberg Gæster: Anna Haugaard, Sara Ravens og Lena Pradhan Producer: Astrid Kruse Musik: Andreas Nim og Frederik Uglebjerg read more read less

2 years ago #au, #eksamen, #eksamenstid, #podcast, #studeliv, #studerende, #trivsel, #universitet