00:00
38:43
Danmarks smukkest formulerende menneske, mener mange.

Alene af den grund er det nok værd at lytte til denne podcast, hvor min gæst er ingen ringere end Søren Rislund.
Den er ti minutter længere end normalt, men det gør ingenting, når persongalleriet også tæller Mogens, Aage Brodtgaard, Hansemann Luchter og Svend Dellepude.

For selvfølgelig taler vi en del om ”Monrad & Rislund”, der ikke kun er en institution i dansk showbiz, men også lavede standup længe før det blev opfundet.

Søren Rislund er vild med Anders Matthesen, og lille-Anders hørte såmænd ”Monrad & Rislund” på forældrenes kassettebånd.
Den slags fandtes nemlig, da Søren Rislund og Sladderkongen var lidt yngre.

Men hvem opfandt ”Pladderballe”, ”Ubehage” - og hele persongalleriet?
Er det nemmere at lave jokes som en anden person? Og er der i øvrigt noget, ”Monrad & Rislund” ikke kunne lave sjov med?
Hvordan fungerede makkerskabet?
Hvorfor delte ”Monrad & Rislund” vandene, så nogle rynkede på næsen, mens andre faldt ned af stolen af grin?

Det får du svar på i denne podcast, hvor vi selvfølgelig også taler om helbred og livet som 70-årig pensionist.
Søren Rislund napper gerne en pilsner, men også en cykeltur, for det går ikke ”bare at skylle leveren ud af bagdelen”, som han udtrykker det.

Hvad med hans fascination af udrykningskøretøjer, Borup Kino og klippeøen Bornholm?

Lyt og få svar på det meste.
Danmarks smukkest formulerende menneske, mener mange. Alene af den grund er det nok værd at lytte til denne podcast, hvor min gæst er ingen ringere end Søren Rislund. Den er ti minutter længere end normalt, men det gør ingenting, når persongalleriet også tæller Mogens, Aage Brodtgaard, Hansemann Luchter og Svend Dellepude. For selvfølgelig taler vi en del om ”Monrad & Rislund”, der ikke kun er en institution i dansk showbiz, men også lavede standup længe før det blev opfundet. Søren Rislund er vild med Anders Matthesen, og lille-Anders hørte såmænd ”Monrad & Rislund” på forældrenes kassettebånd. Den slags fandtes nemlig, da Søren Rislund og Sladderkongen var lidt yngre. Men hvem opfandt ”Pladderballe”, ”Ubehage” - og hele persongalleriet? Er det nemmere at lave jokes som en anden person? Og er der i øvrigt noget, ”Monrad & Rislund” ikke kunne lave sjov med? Hvordan fungerede makkerskabet? Hvorfor delte ”Monrad & Rislund” vandene, så nogle rynkede på næsen, mens andre faldt ned af stolen af grin? Det får du svar på i denne podcast, hvor vi selvfølgelig også taler om helbred og livet som 70-årig pensionist. Søren Rislund napper gerne en pilsner, men også en cykeltur, for det går ikke ”bare at skylle leveren ud af bagdelen”, som han udtrykker det. Hvad med hans fascination af udrykningskøretøjer, Borup Kino og klippeøen Bornholm? Lyt og få svar på det meste. read more read less

2 years ago #bornholm, #borup, #brandbiler, #brodtgaard, #damhuskroen, #duo, #guldbryllup, #humor, #matthesen, #mogens, #monrad, #monrad&rislund, #parløb, #podcast, #rislund, #sjov, #sladderkongen, #sladderkongen.dk, #standup, #søren