00:00
21:30
I dag taler vi med Mads Bølling, der forsker i udeskole på sundhedsfremmeforskning på hospitalet Steno Diabetes Center.

Han interesserer sig for den trivsel og bevægelse, som udeskole kan bringe ind i folkeskolen, og som kan være med til at skabe sunde og aktive hverdage for børn og unge.

Vi ved, at der er gode resultater at spore for elevers trivsel. Men hvad ved vi om læringsresultaterne? Bliver eleverne også klogere af at komme ud af klasseværelserne?

Internationalt ser mange lande mod Danmark og Skandinavien for at blive klogere på udeskole. Hvad er det, vi kan heroppe, som de gerne vil lære af? Det taler vi om i dag.

Mads Bølling har været med i Trygfontens Teach Out-projekt, hvor han undersøgte skoleelevers trivsel i udeskolen.

Nu er han med i et nyt forskningsprojekt, der hedder Move out, som løber i skoleåret 2022/2023. Det får du også lov til at høre mere om i denne episode.
I dag taler vi med Mads Bølling, der forsker i udeskole på sundhedsfremmeforskning på hospitalet Steno Diabetes Center. Han interesserer sig for den trivsel og bevægelse, som udeskole kan bringe ind i folkeskolen, og som kan være med til at skabe sunde og aktive hverdage for børn og unge. Vi ved, at der er gode resultater at spore for elevers trivsel. Men hvad ved vi om læringsresultaterne? Bliver eleverne også klogere af at komme ud af klasseværelserne? Internationalt ser mange lande mod Danmark og Skandinavien for at blive klogere på udeskole. Hvad er det, vi kan heroppe, som de gerne vil lære af? Det taler vi om i dag. Mads Bølling har været med i Trygfontens Teach Out-projekt, hvor han undersøgte skoleelevers trivsel i udeskolen. Nu er han med i et nyt forskningsprojekt, der hedder Move out, som løber i skoleåret 2022/2023. Det får du også lov til at høre mere om i denne episode. read more read less

about 1 year ago #børn, #detstoreklasselokale, #folkeskole, #lærere, #skole, #udeskole, #undervisning, #unge